Pár napja szembesítettem a tájékozatlanságával a részvénnyel kapcsolatban, mintha nem igazán lett volna képben a részvénnyel kapcsolatban és azóta eltűnt.
Ő egy vicces fiú, mindenki tudja róla, úgy is kezelik. Senkit nem bánt, nem piszkálódik. Viszont aki itt folyamatosan hergeli a fórumozókat, az inkább te vagy.
"A Közgyűlés írásban rendelkezésre álló előterjesztési anyagai legkésőbb 2021. év 04. hónap 21. napjától elérhetők a Társaság honlapján (www.opusglobal.hu), a Budapesti Értéktőzsde Zrt. honlapján (www.bet.hu), valamint a Magyar Nemzeti Bank által üzemeltetett hivatalos közzétételi helyen (www.kozzetetelek.hu), továbbá a Közgyűlés helyszínén, a regisztráció kezdő időpontjától." https://opusglobal.hu/kozgyulesi-meghivo-2/
pont ez az, hogy nem érdekli már őket, nem az árfolyamon akarnak nyerni, mert úgysem adnak el semmit ez nekik aprópénz lenne, lásd az Opust benne van fél Magyarország, amihet egy +100-200-s emelkedés, aprópénz sajnos senki nem látta, hogy ez lesz a vége
sajnos fel kell ismerni, hogy minden NER közeli papírt magára hagytak. Nem az árfolyam emelkedés a cél egyáltalán, hanem hogy legálisan menjenek a mutyik
3 öreg beszélget: Lementem a kertbe kapálni, de már a szívem nem bírja, már nem a régi.. Én is kimentem kapálni, de az izületeim már nem a régiek.. Én mondom az asszonynak, hogy du.gjunk egyet.. Aszondja' hisz 5 perce du.gtunk!!! A memóriám már nem a régi..
NEW OPUS GLOBAL