Nagyon durva, ha belegondolok, hogy 4 éve ülünk itt sorra baszogatjuk egymást, rohamtempóban gyarapodik a cég és szignifikánsan esik az árfolyam, szinte mindenre mindig, megállás nélkül. 700-611-500-400-300-200 majd egy lelkileg talán kegyelemdöfés, decemberben 300 fel majd újra 290-280-260-250..... . Az anyagi veszteség, amit 4 év alatt elszenvedtünk egy dolog, 5km magasról leszarom, vakon bármi mást választottam volna ez idő alatt duplázok jó eséllyel, de pszichésen és mentálisan szerintem mindenkiben mély nyomot hagy ez az elmúlt néhány év. Én most gondoltam végig, hogy mennyi feszültséget okoz csak nekem ez a papír, pedig én viszonylag jó kockázattűrő képességgel rendelkezem. Kijózanító dolog ez... . Akár mi lesz a vége, keserű lesz a szájíz szerintem, még ha nyerőben távozok majd egyszer, akkor is.
"mivel a bizonylatok ellentmondóak és a vezetés, illetve partner ellenjegyzése mindkét típusú bizonylatokon szerepel, valamint a nem a beszámoló alátámasztására szánt bizonylat tartalmi közlése már befektetők részére és a hatóság részére is megtörtént, ezért könyvvizsgálóként úgy ítéljük meg, hogy a gyanított csalás fennállhat, illetve az adott partnerrel egyéb gazdasági ügyletek is előfordultak és folyamatban van, igy valószínűsíthető, hogy a csalás esete nem elszigetelt jelenség lehet." Ezt írta a könyvvizsgáló...Szigorúan magán vélemény, de a korábbi beszámolóban is gyanúsan alacsony volt a nyereség a bevételhez képest.. Szinte biztos vagyok benne, hogy az ISVR felé mentették a lóvét...
NEW OPUS GLOBAL