Jaja, mióta nincs, lényegesen jobban alszok...sajnálom aki ezek után továbbra is hisz vagy hinni akar ebben a cégben...ha nem lesz Fidesz 2/3 nem is tudom mi lesz itt...
Én kb. erre számítottam. Sajna van rv-m bőven,- sem esést, sem rallyt nem várok a holnapi napra. De ha az esküvőig nem lesz rally, akkor azt kívánom a Lölőnek és az Andinak, hogy legyenek olyan boldogok, mint én amikor az opi árfolyamát nézem!
Korábban is mindíg az év végén volt elszámolva a 2018as akvikkal hozott szerződésállomány utáni ÉCS. Erre lehetett számítani még idén is. Mindenki negatív itt a jelentéssel kapcsolatban, hát leírom ami szerintem pozitív. EBITDA +25% javult, ami azért egy piszok nehéz év eredményének nem rossz.A kilátások sem rosszak.2020as agrár és turisztikai beruházások jelentősek voltak, ez 2021 eredményére lesz pozitív hatással. Turizmus, ha nem is indul be teljes gőzzel, de legalább a tavalyit hozni fogja. Építőipar is menetelni fog tovább, a rendelésállomány évekre biztosított. Energetika szegmens már idén hozzájárul a maga stabil árbevételével és szép pozitív EBITDA-val az eredményhez.Összességében tehát szvsz a kép jó, persze tapasztaltuk már, hogy mindez kevés itt az rv árfolyam emelkedéséhez..
kb, ennyire való ez a papír... végül csak bebizonyosodik, hogy oltári átverés volt ez az OPUS Global nemzetközi nyrt. story... itt aztán örökké lehet várni... de csak a csoda segít... vastag bukót okozott nekem ez a papír, soha nem tartanám többé hosszú távra... 1-2 hétnél tovább életveszély birtokolni :D nem beszélve a mentális egészség romlásáról...
Hát ez vacak. Kicsit hosszú és rengeteg felesleges hülyeség van benne, szó szerint a lényeget próbálják elfedni benne. Három nyereséges negyedév után az év veszteséges. A működési költség több, mint a működési bevétel. Nagyjából minden veszteséges. Az építőipar az écs miatt, a mezőgazdaság érthetetlenül sehol sincs, a turizmust még meg lehet érteni, hogy igen gyenge. Egyes helyeken olyan mértékű hosszú lejáratú hitelek vannak, hogy az ember hanyatt esik. Wamsler atom veszteség. Osztalék 5-10 évig nem várható, ez egy cégnél ugyanis a középtáv. Konklúzió. Ez így reménytelen. Kérdés? A konszolidációs körbe bevont társaságok között 2020.12.31 dátummal mit keres a Mátrai erőmű? Ez a jelentés szégyene. Egyszerűen szerintem átmásolták előző évről. Ahogy április 9 írtam, ez a játszadozás az idővel csak azért volt, hogy a rossz számokat minél később kelljen kihozni. Részletesen nem elemzem, nincs mit. Kérdés? Mit változtat ezen egy fél Tigáz és fél Titász? Illetve lesz-e itt még valami más is? Mert ha nem ez hosszú távon is 200 körül fog szédelegni.
Szép lassan elfogy a cégérték,, ezeknek semmi nem elég. Mindent elmutyiznak.A 2 év helyett inkább a soha, amikor ebből lesz valami. Azok a forumlakók magukba szállhatnak, akik ma már irreálisnak látszó célárat írogattak és ha azt vki kétségbe vonta, azokat becsmérelte.
Mindjárt jön bétgyuri és kiskópé hosszú elemzésben megmagyarázza, hogy miért nem lesz 50 Ft 2 év múlva. Gyurikám váltsd meg Grazba a jegyet, szükség lesz rá.
De ő volt...ez volt a dolga...ez volt a kiosztott feladata...elfelejtett lock up...persze...a 4IG-t tényleg jól akarja csinálni, mert ott nincs megmondva neki, hogy hozz sok kisbüfit, el kell sózni a részvényeket amiket nyomtattunk...parancsot teljesített, és szerintem az lett a jutalma hogy csinálhat egy céget kedve szerint...
NEW OPUS GLOBAL