A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nekem Chrome-ból nem működik rendesen, nem tudok ott részvényeket venni, csak nézegetni a csoda felületen a portfóliómat, ellenben Firefox-al meg működik, szóval elkezdtem az utóbbival használni.
Nekem a webtrader ma sem működik...tegnap szerencsém volt mert éppen ment! Az elmúlt 7 kereskedési napból 5nap nem működött! Felhívtam őket, rajta vannak a problémán ez hangzott el, de fingjuk nincsen amúgy hogy mi okozza...tehát passz hogy mikor tudják helyre tenni!
A mobil alkalmazással küzdök rendesen én is. Azt , hogy zárva rengetegszer írja Erste Certire is kereskedési időben is. Jelenleg használhatatlan megint az mobilos alkalmazás , be se jelentkezik. Máskor is dög lassú , a ki jelzett árak , portfolió sokszor a közelébe sincsen a valóságnak szerencsére az asztali alkalmazás működik de nekem praktikusabb lenne a mobilos de így …..
irtak nekem és azt irták Tisztelt Ügyfelünk!
A kereskedés az új részvényekkel mai naptól elérhető az online platformon, az új név még frissítés alatt ál, köszönjük türelmét.
Az
MobilTrader-nek egy hete lett kitéve egy új verziója az 1.16 mely már
tartalmaz számos javítást és hamarosan jön az 1.17 is amely
szinten az eddig észlelt hibák javítását szolgálja. Tehát a
fejlesztések folyamatosak.
Köszönjük megértését és együttműködését.
Nem értem ez év elején még működött. Igaz megbízást nem adtam csak kerestem certire, kedvencek közé tettem néhányat későbbi időkre. Most a kedvenceknél a lista legelsőjénél pörög az árfolyamnál körbe körbe nem mutat semmit néven kívül és azt írja ki "ZÁRVA" Mi van? A többit a listából nem tudom kiválasztani se. Új certire keresni nem tudok. Megbízást adni frankfurti certire nem tudok. Ez már a fejlesztés? Vagy csak nálam van hiba. Megírtam nekik de 1 napja nincs válasz.
Nektek a frankfurti certik elérhetőek? Felvettem a kedvencek közé néhányat még év eleje környékén. Most certit keresni sem tudok, a kedvencek árfolyamát sem mutatja azokra megbízást adni sem tudok. Isin kód alapján sem talál certit. Írtam nekik válasz nincs egyelőre. Certi kereskedésre van jogosultságom nem az a gond.
Nekem ezt írták. A helyesíráson nem változtattam: "A kivonat holnapi napon kerül feltöltésre, az értesítés véletlen ment ki előrre. Elnézését kérjük." Ilyenek kezében van a lóvénk gyerekek.
„Tájékoztatjuk, hogy a 2024. február havi kivonatok a holnapi nap folyamán (március 13.) lesznek elérhetőek felületünkön. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük." Akkor mi a menkőért küld hamarabb értesítést a rendszer. Az idézet a Webtraderből van!
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link