A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Ezen a csodán hol lehet megnézni, hogy az oszatlékot utalták-e? A cig-et megtaláltam a múltkor, de most nem lelem és az otp-nek is jönni kéne. Köszi, ha valaki tudja.
Én is átvittem az ERSTE-be... nem bántam meg... régi rendszer de stabilan megy, az ügyfélszolgálat 1-2 percen belül felveszi ha hívom stb... Hamarabb kellett volna elmenekülnöm a K&H-tól!
A portfólió lapon ha a "csak nyitott pozíciók" négyzetből kiveszed a jelölő pipát mutatja a már lezárt instrumentumók realizált eredményeit is. A letöltött excel táblák pedig szűrhetők és sok fontos info pillanatok alatt kivehető belőle.
Le kell tölteni az excel -t a történetekben ,lehet dolgozni kell kicsit vele de megoldható a nyereségí/veszteség elemzés, de amúgy ami a portfóliódba van azt mutatja a Portfólió fülön is. Python-ba jelenleg fejlesztek hozzá egy script-et ami megoldja ezt a problémát és a későbbiekben is hasznos lesz :)
Nem okoskodni szeretnék, de ha a kényszer áthelyezéssel jöttél át, akkor az éves szinten a realizált eredmény oszlopban látod a portfólió lapon. Ezt már csak a "bizományosi jutalék összegzéssel kell korrigálni. Sajnos ez nem az amikor havi szinten részletesen lehetett látni a havi kimutatásból, de a pillanatnyi helyzetedet láthatod.
Szierntem soha.. Lépni kéne innét csak n em tudok hova. Voltam már erstés, randomos, portfolios (azis erste), IBKR, KBC, most K&H értékpapír. IBKR annak jó aki csak külföldi rv-ket vesz. Nincs egy jó magyar szolgálgató.
Köszönöm uraim ellenőriztem. És remélem megtartjak ezt a jo szokásokat a jövőben is. . Mert én nem bogaraszok, figyelembe véve természetes a kötés pillanatában lévő EUR, CAD, USD, AUD, CHF árfolyamokat mert. Sok esetben ilyen devizanemekben van jegyezve. És akkor vételi és eladási pillanatban ezek értékével kellszamolni. Na ezt biztos nem csinálnám meg. Szóval csak szépen jelentsenek, és adatszolgaltassanak ők a jövőben is. . Én természetesen jovahagyom:). Ennyi munkát vagyok hajlandó vallani csak. Kizarolag ennyit. Többet nem. :)
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link