A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nálam sem. Levelemre azt válaszolták, hogy kitettek egy tájékoztatót 03.01-én, hogy a német tőzsde nem szolgáltat adatot az ETF-ekről. És tényleg volt egy ilyen. Mint írták "A
probléma megoldása kiemelten magas prioritást kapott partnerünknél, akivel folyamatos kapcsolatban
vagyunk." Hát eddig még nem sikerült megoldani. Kiváncsi lennék, hogy más brókernél is ez-e a helyzet vagy csak itt. Ha esetleg tud valaki infót ? Persze minden kereskedhető, ha máshol figyeled az árfolyamalakulást és átírod az árfolyamokat stb.Aztán ne nézd meg a portfóliód, mert ott sem a valós eredményt látod.
Sorstárs :( Korábban ment Chrome alatt (2 különböző gépen) Pénteken: nem ment Chrome/Edge viszont ment Firefox-on Ma: egyiken sem működik Alakul ez, csak rossz irányba ...
Újabb észrevétel, hátha valakit érdekel: egyik gépen Firefox alatt már egyáltalán nem működik a rendszer, csak Chrome alatt, másik gépen Firefox és Chrome alatt is működik hibátlanul.
Képtelen vagyok megérteni mire volt ez jó a KBC- nél. Valaki felvett egy pofátlan jutalékot a tanácsadásért. Ez ok. Szétvertek egy működő, átlátható, ergonomikus rendszert. Megvolt az átszervezés, projekt kipipálva! Miért nem adták el egyben? Ez a KBC csoporton belül minimum hűtlen kezelés és fegyelmivel kirúgás kellene, hogy legyen valahol Belgiumban! 15 éve vagyok ügyfelük. Ennyi idő alatt egy problémám nem volt. Most 2 hónapja csak a szenvedés. A transzfer valami kőkorszaki cseh tróger munka volt. A kereskedési rendszerben folyamatos problémák vannak. Most már próbálnak segíteni, legalább elérhetőek (2 hónap után), de érdemben nem tudnak... Képtelen vagyok felfogni, hogy a belga ennyire lenéz bennünket, mert gondolom otthon a NAGY NYUGATON ezt nem engedné meg magának. Szar egy cég lett... Jó tudom , miért nem lépek le? Részben már elvittem ami itt volt, de külföldihez nem akarok menni, amit itthonit találtam, hát menekülésre jó, de a régi KBC- hez képest az is kőkorszak. De legalább nem kell félteni a belga-cseh idiótáktól a vagyonom.
Képzeljétek válaszoltak ma reggel a 20000 jutalékkedvezménnyel kapcsolatban. Igaz, hogy több, mint egy hónapja írtam nekik és még kétszer rákérdeztem, hogy ébredjenek már fel. Íme: " Tisztelt XY! Újra beállítottuk a kedvezményt mostmár tudja használni. Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. Üdvözlettel,A K&H Értékpapír Ügyfélszolgálata" "Újra beállítottuk" - ezen felnyerítettem. Sajnos nem látom, hogy ezt jóváírták volna, pedig lett volna miből. Ma 72K-t költöttem ezekre a lúzerekre. Lehet, hogy este 10 után írják jóvá ezt is? Nézzetek rá ti is.
hozzá teszem semmi sem biztos ,lássuk 3000 milliárd nyugdij.emléxünk,de államkötvénynél talán ilyen nem lesz,amugy egyébként ez a legbiztonságosabb nyugger pénz.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link