A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nekem lakcím változásom volt. Ma sikerült elintézni személyesen a Megyei Központi K&H fiókban. Időpont egyeztetés miatt persze nem vették fel a telefont, így a helyi Kerbankos ismerősöm intézte napokkal korábban, hogy ma tudjak menni.
ahha lehet, más is írt ilyet, nekem nem ajánlotta fel a rendszer de szerintem azért mert időközben új személyi igazolványom lett és a személyes adataimnál még a régi szerepel Remélem ezzel a mai emaillel megoldódik de majd megosztom ha válaszolnak. Lehet fel is hívom őket a megadott telefonszámon délelőtt 06-1-889-2666
sms-t nem kaptam de állandóan felurik mior a webbrokerbe belépek Mindenesetre elküldtem az email-t az adataimmal és a beszkenelt személyi igazolványt és lakcímkártyát valamint a közszereplői nyilatkozatot aláírva. Kértem at elektroniku azonosításomat. egy robot email már visszajött, hogy fogadták a mailt továbbiakat majd megosztom ha válaszolnak. Jó lenne ha nem kéne emiatt bemennem a soroksári útra
szerintem igen,de azért küldj egy közalkalmazotti nyilatkozatot is mellé. egyébként nem az 1es lépéssel kezdtél:) "1. Kérjük előzetes adategyeztetés céljából hívja központi ügyfélszolgálatunkat a 06-1-889-2666-os telefonszámon vagy írjon az info@kbcsecurities.hu email címünkre."
Aki egyszerre ügyfele a KH Banknak és a KBC Equitasnak is, az kétszer mehet azonosításra ugyanabba a KH bankfiókba, mintha nem ugyanarról a bankcsoportról lenne szó. Az Equitasnál persze nem lehet az új Plusz állampapírból sem jegyezni, ahogy a korábbiakból sem lehetett. Osztalékot az első napon nem írnak jóvá. Brüsszel visszavág.
Nem elég ez a macera az azonosítással, a KH bankfiókok azonnal nem hajlandók elvégezni az azonosítást a KBC ügyfeleknek. Hiába mész be, ha nincs időpontod, nem csinálják meg. Kérj időpontot és gyere vissza még egyszer. Gratulálok! Legalább írnák le előre, hogy ez az ügymenet, de nem.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link