A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
az emailre a mai napig nem válaszoltak ezek a tetvek. csak a robot email jött hogy megkapták a kérdés hogy mit dolgozol, honnan van a pénzed ilyen baromságok, szerintem semmi közük hozzá Random sosem kérdezett ilyet
Akkor az emailos nem volt elég vagy nem i s foglalkoztál vele,hogy reagálnak-e rá? milyen kérdések tőzsdével kapcsolatos vagy általános buta kérdés? csak mert nem az én nevemen van a számla had tudjam felkészíteni a tulajt:)
Szolnoki fiókban adategyeztetést elintéztem kb fél óra volt , mert a srác nem vette észre hogy valamit nem töltött ki de miután telefonált rájött és megoldódott volt pár buta kérdés amihez szerintem semmi közük de ez van , mondtam írjon amit akar :)
kabe az lehet, hogy lefejlesztettek a platformot jo penzert most raterelnek mindenkit ev vegen meg lehet felvenni a bonuszokat, hogy mekkora siker hiszen mindenki ezt hasznalja mar...
webbroker pro azontul, hogy nem mukodik, nincs vele mas baj gyertyagrafikont sehogy nem adja ki pl. persze, valtogassam grafikonrajzoloba, mindig kattintagassam ossze, amit akarok -- kb mint a devizahitel anno nincs mas, csak ez jeee, a sok bumburnyak felvette megis, pedig senki nem kotelezte oket ra...
Át tudod vinni, fel kell hívnod először az új szolgáltatót, megadni, hogy milyen részvényeid vannak, ők írnak egy befogadási nyilatkozatot. Ezt el kell küldeni a KBC-nek, akik áttranszferálják az egész TBSZ számlát az új szolgáltatóhoz (a KBC meg levon 5e ft/részvénytípust). Meglepően gyors a dolog, minden intézhető online (legalábbis a KBC -> random útvonalon), nekem 24 óra alatt megvolt a transzfer. Számlát bezárni viszont csak személyesen vagy postai úton lehet :O
a meglevo TBSZ-eket at tudom vinni az uj szolgaltatomhoz vagy mindet fel kell tornom? szerintetek jelenleg melyik a legjobb bank Mo-n egy sima mezei trader szamara - foleg atutalas (szolgaltatok kozott)? milyen gyorsan zarjak le a KBCE szamlamat (utolso mozzanatig), ha elinditom a folyamatot?
Időpont:
2019.06.11. 08:55:44Feladó:
WebBrokerPrioritás:
Normál Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2019. július 1. naptól kivezetésre kerül a PETI szolgáltatás. Kereskedési platformjainkat ügyfeleink visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztjük és hamarosan egy megújult mobilalkalmazással is segíteni fogjuk az árfolyamok követését és a gyors kereskedést. Ezt követően ügyfeleink a WebBroker és WebBroker Pro felületeinken keresztül tudnak kereskedni, illetve hamarosan a letölthető mobil applikációnkkal a WebBroker Mobillal is.Reméljük Önök is hamar megszokják megújult rendszereinket és elnyeri tetszésüket. A KBC Securities Magyarországi Fióktelepe
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link