A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
igen ez a régi amit linkeltem erre is alkalmatlanok hogy frissítsék az adatbázist, teljes dilettantizmus a részükről, félrevezetik az ügyfelet , elképesztő a 21. században
na, ez hasznos info volt, köszi, ezt a fiókot most nyitották nem régen, előtte a Szapáryn volt persze az equitas is szuper volt mert a Virág Feriék csinálták , majd eladták és utána megcsinálta ugyanazt stilszerüen Random néven :)
Nem kell időpontot foglalni, de a Lechnerben javasolják Én sem időpontra mentem, megcsinálják. Ha már az ügyintézőhöz kerül az ember az nem tököl. Feltéve hogy az ügyfél tudja hogy közszereplő vagy rokona közszereplő-e, és hogy a fogalakozása kb micsoda pl.: szellemei munkát végző alkalmazott vagy vállalkozó. A kérdések nem bonyolultak :)
mostanaban voltam a szolnokiban k&h az arkadoknal van a kossuth teren, az oszlopok surujeben v. krisztina intezi ott az ilyesmit nem kell idopontot foglalni csak bemesz es megcsinlajak - bubu te vagy az a bubu? B.B.?
Felteszik a kérdéseket szépen sorban.. Bérjövedekem, vállalkozás, örökség, megtakarítás... De persze ha jelenleg valaki munkanélküli (mert ugye a tőzsde nem munka) akkor annak nem lehet megtakarításból.. Szóval ilyen apróságok....
Tőled is kérdezték honnan volt a pénzed lovéra?? :) én majd azt mondom apámtól kaptam :) istenem , de lehet azt mondom konvektorokat szereltem fusiban mint lörincz :o))
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link