A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Lehet sokáig tartott az előtted lévő ügyfelek átvilágítása... Honnan származik a pénz a tőzsdei ügyletek bonyolításához? Ha itt nem engedi tovább lépni az ügyintézésőt a rendszer, akkor kell nekik telefonos segítséget kérni
Azert ide jottem mert ha mar erre jarok mondom beugrok még is csak a szekhazuk. Kar volt. Valahol paszujfalvan Marika néni gyorsabb volt, a kollegak elmondasa szerint.
Tamogatom. Lechner Odonon az adat egyeztetesre 60 percet vartam. Ilyen lassu fiokot az eletben nem lattam. Ja es csak 3an voltak elottem. Vicc lett ez az egesz.
Nekem ezt válaszolták, amikor ma délelőtt elküldtem a szükséges dolgokat: Tisztelt XY!
Az adategyeztetésre személyesen van lehetőség, kivétel a külföldi tartózkodás
vagy valamilyen nagyon súlyos egészségügyi probléma, ami akadályozza a
személyes megjelenésben.
Üdvözlettel,
A KBC Securities ügyfélszolgálata
nekem volt és sikerült elintézni elektronikusan. Előtte az egyik KH bank-ból elküldtek, hogy itt ezt nem... Fénymásolásról lett volna szó, bonyolultabb esetben 1 szkennelésről. A közszereplő doksi meg nevetséges, de legalább semmi értelme.
lehet azóta van már ez a változás : Ha Önnek lejártak az okmányai ÉS akadályoztatva van a személyes megjelenésben kérjük, hogy az alábbi lehetőséget válassza.
Ha van változás akkor csak személyesen lehet intézni, nekem ezt mondták. Az időpont egyeztetés a necces, ezért kellett a protekció. Sajnos nem veszik fel a telefont.
elég gáz ez, hiszen ma már számlát is lehet nyitni megjelenés nélkül a Randomba se járta sose és simán ment a számlanyitás is a szép utcába bemenni az halál kocsival , és parkolni se lehet szinte soha
Bankfiókba nem is próbálkozom :) valaki írta minap, hogy várt egy csomót majd mondták neki hogy egyeztetésre vissza kell mennie :( ha nem sikerül emailban akkor valamelyik nap felugrom inkább a központi irodába de hátha nem kell Randomban simán ment emailban , igaz ők se jeleztek vissza hogy rendben van-e , de remélem igen
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link