A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Pontosan, aztán Nord közgyűlés kéne, ahol OTC-n megvenné az új tulaj a részvényeket, Gácsival beszélni kéne, mindenki tudja h el kell adni a céget mert ultraveszteséges.
Nincs plusz 0.5%, honnan veszed ezeket, a kondíciós listában ilyen nincs, aa Random csak olyan díjat számít fel amit a kondilista tartalmaz, a legkedvezőbb díjakat adja, 10 év alatt már sokat megspóroltam.
Én is menni akartam az RC-hez, de közbe jött sokminden, a 3% este 7 utáni $ konverzió lett volna a kiváltó ok, de erre figyelek, hogy ne kelljen váltanom, ez a + RC-s költség, meg Virág Fecó üzlettársi kapcsolata SCS-vel az ENEFI-ben, inkább maradok, aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
Alacsony kepessegu, idegesito vacak. Ablakait tudod szerkeszteni, egymas melle tenni? Testreszabni? A szabadsagot vettek el. Egy korulmenyes vacak. Ha ranezek is ideges leszek, elhanyom magam. De eroltetik. Amiota a boszme bank megvette csusznak lefele. Tehetsegtelenek fantaziatlanok. Egyes. Regi Equitasos voltam, tudom mirol beszelek. Azt gondolom, le akarjak epiteni a magan ugyfelallomanyt.
Mekkora tevedes! En csak a PETI miatt voltam ott. Azt kellett volna fejleszteni! A kereskedest minimalizalni, egyszerusiteni, hibatlanna tenni. Utalom a webes szarjukat! El is jottem toluk. Amatorok. Virag tudta a dolgat.
Sziasztok. Az Equitasnal az amerikai 10$ alatti reszvenyeknel van egyeb dij a 0,25-0,35% dijakon kivul? Pl randomnal van ezekre +1 cent dij mindegy db reszvenyre, ami 2$ eseten mar +0,5% a veteli dijhoz, es meg ugyanannyi az eladasihoz.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link