A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
* A fix díj abban az esetben is terhelődik, ha az érintett számlákon nincs értékpapír- és pénzegyenleg, a fix díjon felül vonjuk
le a százalékos díjat az összesített számlaegyenleg arányában, a százalékos díjhoz tartozó maximum érték figyelembe
vételével.
A randomnál már alap lesz az ingyen real time adat. Lassan másfél éve,hogy ingyen adják. Nem jönnek a sunyi lehúzós díjakkal. Nem is szándékozom más cégnél kereskedni.
de ez a forgalmi kedvezmény! Ezt eddig is értettem. Itt most újdonságnak látom a havidíjat olyan értelemben hogy ha van pl. 10000db MOL részvényed Januárban és a januári záró 3000Ft, akkor levonnak 349Ft (alap) + 10000db*3000Ft*0,01%, azaz 3000Ft+349Ft, azaz 3349Ft számlavezetési díjat. Ha a MOL részvény februári zárója 2870Ft, akkor 10000db*2870Ft*0,01%, azaz 2870Ft+349, azaz 3219Ft-ot. Van egy fix 349Ft-os díj akkor is ha nincs semmi a számládon, és ha van, akkor arra jön még a 0,01%-os számlavezetési díj, melynek maximum havi! 4900Ft Ez nem tűnik el semmilyen forgalom után, ez fix, én így értelmeztem. Javítsatok ki ha nem így van!
Deviza konverzióval kapcsolatban sikerült 3% os költséget generálniuk 19 óra után azt lekereskedni nem egyszerű.. de bármikor más időben is 1% jobban megérné cash ben bevinni de devizát nem lehet gondolom utalni csak konverzióval engedi..
Én ezt olvastam 5. A SILVER/GOLD/PLATINUM forgalmi kedvezmény az adott naptári hónap első napjától abban az esetben lép
életbe, amennyiben az előző három hónap bármelyikében a következő fejezetben megadott feltételek valamelyike
bekövetkezett. 6. A SILVER/GOLD/PLATINUM kedvezmény az adott hónap végéig érvényes.
Ha megszünteted a KBC számlád akkor ha volt befektető hitelkereted az külön kell megszüntetni.Mert a KHR-rendszerbe bekerülsz mint adós 50.millió FT hitel-keret szerződéssel.Mert ez a gyökér cég erre nem hívja fel az ügyfélfigyelmét és számla megszüntetésnél ezt nem törlik.Én így jártam tavaly.
A forgalmi kedvezmény a limit elérését követő hónap elsejétől lép életbe és a 3. naptári hónap végéig érvényes. A forgalmi kedvezményekre csak tőzsdén lebonyolított tranzakciók jogosíthatnak, a tőzsdén kívüli tranzakciók (pl.: nyíltvégű befektetési alapok kereskedése) ebbe nem számítanak be.A jutalékkedvezmények a minimumdíjakat nem érintik és kizárólag az online módon adott megbízásokra vonatkoznak.
ez a szemét csaló KBC banda egyébként a real time-ot is ingyen ígéri bizonyos forgalom felett, ám hiába van meg a forgalom, nem kerül jóváírásra az összeg amit levonnak a real time-ra. Nézze csak meg mindenki... pertársaságban benne vagyok ez ügyben, amúgy pedig lécelek a randomhoz, már nyitom is online a számlát, a kbc pedig tehet egy szívességet...
Segítsetek értelmezni a KBC kondíciós díjainak változását.KBC - Normál havi számlavezetési díj az összesített számlaegyenleg arányában"a fix díjon felül vonjuk le a százalékos díjat az összesített számlaegyenleg arányában, a százalékos díjhoz tartozó maximum érték figyelembe vételével."magyarul ha van valakinek mondjuk 100M forintja ott, akkor annak a 0,01%-át havonta vonják (max. 4900Ft), tehát éves szinten lenyúlják 58.800Ft-tal (+12x 349Ft fix..)JÓL ÉRTELMEZTEM? Tudtok még egy ilyen szemét társaságot?
A Degironál nincs TBSZ. Igaz, olvastam olyat, hogy ha év elején bejelented a NAVnál, hogy azt a számlát TBSZ-ként kéred kezelni, akkor úgy működik. Persze, nem tudom, mennyire bejáratott dolog ez.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link