Most parfümöt dobott piacra trump. Ki ez? Egy porszívóárus? Egy celeb, aki árulja magát? Úgy látszik, amcsiknak tényleg ilyen bohóc kell. Sokszor hallottam, hogy az amerikai nem a legműveltebb nemzet, de mivel én Amerikában nem voltam, nem hittem, hogy egy buta nemzet tudja uralni az egész világot. Úgy látszik, tévedtem. Gondolom, van egy kis réteg, akik irányítják ezt a csordát, ezért lehetnek nagyok. Az az úgynevezett háttérhatalom, átszőve az egész világot.
Annyi szétpörgetett Space és Quantum papír van, hogy nincs nagyon idegrendszerem, de holnap a SIDU -ba szeretnék beszállni illetve a WKEY-t meglátjuk. -- Szerdán meg remélem megjön legalább az elvárt kamatvágás.
Nem, szerintem Ford egy konstruktiv, jo allapotu cegnek nez ki. Iden EPS=1.35-1.45$/sh profit lesz, a mostani 10$ arfolyamnal PE=7, osztalek 5.5%, szoval olcso. Es Ford igyekszik az EV temaban is elore haladni, es maris profitabilisak az EV autoi. Ha jovo evben a mostanihoz hazonloan negyedevente 45-50 cent koruli profitot hoz, ahogy remelheto, akkor Ford kimondottan jo kilatasu 2025-26-ban. ,
Konkrétan szinte minden héten napiztam benne 1-2x. ha nem piszkálok hozzá legalább 1,5 éves fizum meglenne :D most meg agyalok hogy ~40% nyerőnél dobjam e vagy még várjak ~1dollár emelkedést... Igazából minden előre meghatározott célom elértem amit akartam, sőt. Csak a telhetetlenség (?)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.