Topiknyitó: pomperj 2018. 02. 27. 07:28

Financial Forecasts  

Azsia: mersekelt optimizmus
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
HuTi 2024. 07. 31. 12:37
feketemelos
feketemelos 2024. 07. 31. 12:09
Előzmény: #109347  Placi82
Nem azt mondtad, hogy nem írsz ide ? Szebb lenne erre a világ...:) Előre is köszönöm ha betartod !
pomperj
pomperj 2024. 07. 31. 12:09
Előzmény: #109357  Zwerd
+1
 A hetfoi Gold chartom elegge  hasonlo, de  nem vitasan  ez a  jobb szamozas. 
Ha ez a helyes, akkor meg egy rally, es meg egy uj ATH varhato.

Balin2020
Balin2020 2024. 07. 31. 10:56
Előzmény: #109355  Balin2020
Balin2020
Balin2020 2024. 07. 31. 09:57
Előzmény: #109325  HuTi
Úgy tűnik felpattan a hsz alsó száráról! Ez egy kis bizakodásra ad okot az ABCDE-vel kapcsolatban.
szieszta 2024. 07. 31. 08:52
Előzmény: #109343  hellforceone

Én arra leszek kíváncsi a coinerek ezt hogyan fogják magyarázni. Gondolom óriási sikerként könyvelik el, mert a reklám mindig jól jön a játékszerük fényezéséhet.
Oroszok biztosan tudják, hogy így tökéletesen meg tudják őket figyelni, mivel minden utalás visszakereshető a blokkláncon és ezernyi elemző csak azt figyeli. Az amcsiknak meg főhet a feje, hogyan tudják ezt korlátozni, mert ugye a "SZANKCIÓK".
Azt gondolom, az árat nem igen fogja mozgatni ez a hír, mert csakis az utalásra fogják használni, amint megérkezik, már váltják is át fiat-ra. Ráadásul nem is biztos, hogy az ezer szemmel megfigyelt BTC-t fogják használni, van ennél sokkal anonimabb coin.
Placi82 2024. 07. 31. 08:34
Előzmény: #109351  chart-trader
"" Atttyyyááám, te valami óriási személyiségzavarban szenvedhetsz.... komolyan, röhejes és siralmas vagy egyben. De most itt van neked egy érdekes cikk. Hiszen BTC-t nem bírod, de putin seggét nyalod""
Remélem ezt akartad feljelenteni. Ugye?? 
Nem?. Akkor maradjon kimondatlanul mit gondolok rólad. Nekem ezt tűrni kell?? Tipikus kettosmerce. 
szieszta 2024. 07. 31. 08:20

Te ezeket a dolgokat nem láttad előre? Pedig úgy kezdődött a bitcoin pályafutása, hogy az alvilág kezdte használni, aztán mindenki más, akinek valamit rejtegetnie kellett. Erről nem olvastál?
Azt senki nem tudja, kik hozták létre, csak az a kérdés, ki mit olvasott róla és mit hisz el.
Régebben volt egy jó kis összeesküvés elméletes oldal, ott is írtak erről, elég sokat olvasgattam, amíg a szerző nem ment el abba az irányba, hogy már mindent tudott, ráadásul mindet alá tudott támasztani a Bibliából.
Többször leírta, hogy üldözik, megfigyelik, tönkreteszik, az oldalt is tiltják a szabad kőművesek.
https://pokolraveluk.info/2022/07/20/bidenek-rendezkednek/
Alonsoval meg azért vitatkozok, mert ő is olyan, mint te. Nagyon Okos és szereti kioktatni a kevésbé okosokat. Látom, ahogy idegesen nyomkálja  a mínuszokat, hogy büntessen. Meg persze jelentget a moderátornál.
chart-trader
chart-trader 2024. 07. 31. 08:18
Előzmény: #109350  chart-trader
Bocs, modinak akartam. Ide ezt: többször írtuk, hogy ezt ide ne írj ilyeneket!
chart-trader
chart-trader 2024. 07. 31. 08:18
Személyeskedés, floodolás - minden megszólalása lealacsonyító, önfenyező
szieszta 2024. 07. 31. 08:01
Előzmény: #109342  Placi82

Pontosan ilyen irományt vártam tőled, hogy te már megszületésed előtt tudtál mindent.
Nem az  a baj, hogy jósolgatsz mint Nostradamus, hanem folyamatosan fényezed magad.
ĚN , ÉN, ÉN.....már régen megírtam, megmondtam, láttam, megjósoltam. Mert ezt csak ÉN tudom.
Korábban meg mindig a humi ez, humi az, ő mondta.
Nagyon irigylek ilyen embereket, akiknek ekkora egójuk van és el is hiszik magukról, hogy tévedhetetlenek.
Ha visszanézed hozzászólásaidat, annyi mindent állítottál, hogy már csak  nagy számok törvénye alapján is bele kell találni ebbe, meg abba. Persze ami nem jött be, az csendben elvész a ködben.
Korábban Humit fényezve , rá hivatkozva ittad szavait, aztán ott is bebizonyosodott, hogy azóta sem volt térkődobálásos elégedetlenség Magyarországon,  meg az indexek is tudtak még tovább emelkedni. A solarosok meg azóta is szenvednek. Persze lehet mondani, hogy majd......
Nyugodtan írd le  a véleményed, de egy picit az önfényezésből vegyél vissza.
Fico is többször kijelentette, hogy merénylet készül ellene, aztán ő lepődött meg  a legjobban, hogy ez meg is történt.
Placi82 2024. 07. 31. 07:56
4/a a legfontosabb szempont. *jav
Placi82 2024. 07. 31. 07:54
Szemeyisegzavaran  te szenvedsz, szánalmas vagy, ahogy erolkodsz. Nem. Is arra válaszolsz amit írtam, közé nincs hozzá sehogy se!!!!! Te nagyon süsü vagy , cavigtont szedjél már!
1. Keversz szieszta al, nekem nincsenek kirohanasaim. Ő vitatkozik Alonsoval, es a többiekkel. 
2.Hat nekem hamarabb volt kriptom a Kraken tőzsden mint neked. Azaz 2016 ban. 
3. Sőt most is van egy kicsi, ETH
4. Azért adtam el mert igaz én is egy hype nek gondoltam. De nem vettem figyelembe, 3 dolgot. 
A) Miért és kik hozták létre? Na ezért nem lehetetlenitik el Nyugaton szamciokkal. 
B) Mert ha egy ukrán oligarcha kkegyvesztette válik nem. Kell 3 kamiont hívni a dollárnak ha menekül kijevbol. Elég egy pendrive elrejtve. Ugyaz ez a mexikói drogkartelek etc
C)  Mert a z generionak sexy és trendy. Ha ezt láttam volna előre sok sok éve akkor nem adom el. Őket.  De  az 2 és pont a legfontosabb. 
És ha legközelebb hozzam szólsz így, előbb mosd ki a szád. 
pomperj
pomperj 2024. 07. 31. 07:27
Előzmény: #109345  pomperj
3)China
A 2.5 honapja tarto korrekcios wave(2) valoszinuleg keszen van. Ma  fordulat sejtheto,
SSEC es CSI 300 shenzhen  +2%,   es a HK index  +2.5% is, kozuluk China Bigtech erosen megindult.
.
https://imgur.com/a/luV2pRt
.
4)NDX
Microsoft 2.69-->2.95$ profit jelentese +10% Q4 profit, de ez is  csalodast kelto jelentes, MSFT -2.7%.
A kiadasok, feltehetoen az AI hardware draga beszerzesek, AI berek, stb. hatasara megnott.
HA viszont MSFT kiadasai megnottek? Nos, akkor masoke is akik AI mufajban, tehat ...  viszont 
a semicond szallitok mint AMD, INTC stb. bevetelei felfele  mennek.
.
Az NVDA futures   eleset fordult, a melypont cash 102.5,  de a futures mar 109$ most.
Azt lehet sejteni, hogy  megvan az  eses vege, es recovery indul.
pomperj
pomperj 2024. 07. 31. 06:52
1)Oil
Tart a  lejtmenet, bar most eppen egy wave(iv) recovery elindulasa valoszinusitheto.
De most mar kozel van a 72.5 support toresvonalhoz, ahol eldol hogy bullosra fordul, 
vagy marad a lejtmenet. Egy korrekcio persze idoszeru.
.
https://imgur.com/a/92jrnk7
.
2)NG
itt viszont kesznek tunik a wave(2) korrekcio, es agressziv velemenyem az, hogy
innen most megindul a szokasos  oszi NG rally.  A target sokkal feljebb van.
.
https://imgur.com/a/EYVdz2X
.
folyt kov. 
Azsia bullos fordulatban, es valoszinuleg SPY, NDX is
terelemel 2024. 07. 31. 06:28

Ezt akartam berakni, vajon ez mennyire fogja a másik oldalról fekete báránnya tenni a kriptot?
"te bírod a kriptot de utalod oroszokat, akkor most sell it all?"
hellforceone 2024. 07. 31. 05:50
Előzmény: #109342  Placi82
Atttyyyááám, te valami óriási személyiségzavarban szenvedhetsz.... komolyan, röhejes és siralmas vagy egyben. De most itt van neked egy érdekes cikk. Hiszen BTC-t nem bírod, de putin seggét nyalod. Ezt akkor hogyan rakod össze? Persze te bizonyára ezt is láttad, tudtad előre, már 5 éves korodban. A hasamat fogom a röhögéstől, amilyen vehemensen tudsz írni a magad tökéletességéről és mindezt teljesen meggyőződve, szemrebbenés nélkül teszed 😂😂😂 komolyan, lassan élvezem olvasni a kirohanásaid, szórakoztat ;)
https://www.portfolio.hu/global/20240730/nesze-neked-szankciok-hatalmas-kriptopenzes-ugrast-hajtott-vegre-oroszorszag-701479
Placi82 2024. 07. 30. 23:58
Előzmény: #109341  szieszta
Hír tv böl?🤣 Szieszta te normalis vagy? :) 8 évesen Én Claudius, és Claudius az istent olvastam Gravestöl. Valószínű túl vagy az 50en de szerintem nem olvastál semmit Gravestől. Ha a történelmet, a gyarmatositast, Pizzarot, Cortes, Kelet, és Nyugat indiai társaság, rabszolgakereskedelem, Napoleon háborúk, Porosz-osztrak háborúk, Bur haboruk, Kínai opium háború,1 2,3, a világháborúk, és azok gazdasági és finanszírozási ugyletei, államiadossagi es  kotvenykibocsatasi semaja, fazisai. Azok ugyanazon ismétlődő metódusara az ember, akiben van erre érzek, képesség felfigyel bizonyos ismétlődő semakra gazdasági  jelenségek. tőzsde kotvenypiac történelme is rímel!! Ez nem összeesküvés elmélet. Ezt azok mondják akik középiskolai történelmi, és gazdasagtortenelmi tudással rendelkeznek. Nem fejtek ki mindent, nem mondom el mozgatorugokat..... Minek?
 30 évig voltál uzletkötő? És?  Az egy mikrovilag.( Anno voltak uzletkötőim, legzsivanyabb, nagydumas volt a legjobb.) Nem hiszem, hogy mindent jobban tudok. Csak a történelem számomra olyan mint a Talmud a zsidóknak. 100 generáción keresztül osszegyűjtött tudás, életbolcselet, és összefüggés, melyet hasznomra nagyon jól fordítok. Úgymond sorvezető. Gazdasági iránymutato is. (János  is a múltba nyúl vissza, nagyon helyesen, észreveszem, a projekcioinal, csak hát most olyan  szitu van amire nem volt precedens a múltban, én ezt szűrtem le.) Trump elleni merényletet is megirtam bőven elore, mennyi volt a valoszinuege?  És ennek?? """  Pont annak az épületnek tetején foglalt állást, ahol mesterlövészek voltak elhelyezve. Bár mesterlövészük képeket készített róla és telefonált parancsnokságra, egy órán belül Crooks tüzet nyitott kevesebb mint 200 méterre Trumptól."" portfólió cikkebol
"Sok dolog van égen, és földön Horatio (szieszta), mit bölcs elmetek  fefogni képes. "
Na szevasz. 
szieszta 2024. 07. 30. 22:57
Előzmény: #109335  Placi82

Még mielőtt újra leírnád, hogy csak Te láttad és tudtad és értesz hozzá elárulom, nem Te és nem is én vagyok a legokosabb. Senki ne gondolja, hogy a FED elnöke maga dönt arról, mi lenne a legjobb.
Míg Te a Hír TV-bő gyűjtöd a tudományadat, másoknak ezernyi adat fut be, amit több ezer képzett emberke elemez. Aki a kamerák elé áll, az tényleg csak egy báb, aki szóvivőként adja tudomásunkra a döntést.
A kőolaj feldolgozóknál dolgozók nem úgy álmodják meg, mit kell csinálniuk. Látják az adatokat, míg Te csak azt hiszed, hogy mindent jobban tudsz.
Ma szembesültem vele, egy ruhaárus mennyivel jobban látja a piacot, mint aki nem ebből él. Nem azért, mert mennyivel okosabb, hanem mert bajban van és körbefutott mindenkit, hogy mentse a menthetőt
Te gyakorlatilag a  jó fizetésedből élsz, nincs szükséged kitermelni azt.
Én 30 évig gyakorlatilag jutalékból gyűjtöttem vagyonkámat, ha nem volt teljesítmény, nem volt pénz. Nem órabérből  loptam az időt.

Topik gazda

pomperj
pomperj
3 5 5

aktív fórumozók