Közben raneztem az olajra. A béka segge alatt. Na ezért dobtam én az egészet tavaly ősszel ki a p.csaba.Figyelni kell a jeleket Lassan huszi lázadok, izrael Libanon, sziria egész közel kelet ég, és mindjárt 75 alá kerül. Egyszer majd tényleg nem lesz olaj, mert b.sztak fúrni, a sok idióta,, aki a holnapot se bírja megtervezni, és vezetői pozícióban vannak. Ez majd sok sok év múlva amúgy lesz, hogy basszus elfogyottt az olaj. Szóljunk a furosoknak. Ja már csődbe mentek.... -Húu, akkor mit csináljunk, főnök? -Kenjük az oroszokra, es a kinaiakra. Meg nyomjuk egy neolib marketing stratégiát a zoldditesrol és fontossagrol és adjunk alá egy Párizsi olimpiai szintű show műsort. -De főnök a népeink lázadni fognak Nyugaton. Itt a nyersanyag hiányos Eu-ban még főleg. Miért nem gondoskodunk, és gondolkodtunk előre, miéért zártunk be atomeromuveket miért nem furtunk, miért nem volt vizionk. -Mondtam már Ruszkik, Kínaiak, és Trump. Ők a hibásak. Szóljatok a mainstream és ujsagiroknak, meg a vélemény irányító sameszainknak. Induljatok. Ki van adva az irány. 😀 Kb így lesz...
Nem. Majd 30-31 nel. És a magyar piac/reszveny is drága lett. 2 éve azért túl volt reagálva a kockazat. Szerintem. Lehetett jó cégeket mazsolazni, ANy, De most már nem olcsók. De most még minden happy állapotban van. Pedig sztem nem rózsás a jövő kép, a makrofunda. És ne jöjjön senki magyar céget nem, mert aki tőzsden politizál az h.lye. Geopolitikai az kell sőt szükséges,. Mert hosszútávú utalást, viziot, jövőt mutat. De partpolitika azt felesleges. Makró állapotok az igen az fofontos. Bár szart se számít mostanabam se USA ban se Eu ban se itthon. Kozgaz törvények meg vannak b.szva, és erőszakolva. Én hosszútávra lövok, aztán ha bejon kasza, ha nem akkor kiüt a stoppom. Aki rövid távon nyomja most per pillanat, az egy szerencsejátékos. Az kaszinozzon, az elvezetesebb. Ott van koktél és csini csajok. Főleg aki certizik, opciozik, vagy tokeattelel shortol, longol trerdel indexeket mostanában. Szar jelentes száguldás jó jelentes esés vagy ha Powellek megszolalnak közben akkor száguldás. Jó cégek SP alsó 493 meg 600 milliárd mínuszban!! a kapitalizacioja az elmúlt 3? honapban, de azért azSP500 indexekre ATH rá mentek viszont. Tetszenek érteni ezt az anomáliat? Röhej ez gyerekek. Itt. cinizmussal, és ésszel kell csinalni.
Nem, csak most nincs előttem a gép. Amit számoztál az nem hinném, hogy jó, mert átfedéses és ha 5 hullámnak számozod akkor az a trend irányú mozgás. Szerintem a nagyobb időtávú trend bullos, csak a korrekció szerkezete kérdéses.
NDX daytrade Az NDX wave(v) a varakoza szerint megy a 18720, a (iii) hullam melypontja ala. Es a mostani wave(v) is 5 subhullambol kell alljon. Most mar (iii of v) szakaszban tart. Eleg nehez becsulni, hogy hol lehet a (v of V) vege, de lehet nem sokkal megy (iii) alja ala. A 18200 szinten van egy eros support. Es onnan(?) meglepoen heves felpatt is lehetseeges.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.