Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Illene a 30-ba belecsípni ma. Én nem vennék most shortot, M30-on alakul egy bull zászló, plusz 1H-n, ha jól nézem MACD épp crossolt, illetve felfelé léptünk ki a háromszögből. Szóval nálam bullos rövid távon!
Jött az SRV hír, de azt szerintem intézik kereskedésen kívül... Nagyon nagyot rallyzott idén, szerintem sokan lelkesednek most, mert azt hiszik, hogy SRV most majd még megtolja. Pont az ellenkezőjét gondolom, a nagyok most fognak realizálni.
https://kephost.net/p/MTI1MjQzNg.png H4/ MA50 & Ma200 cross (zöld&piros) Május 9 körül vissza tudott fordulni. Mint érdekesség, nem árt rápillantani néha.
Jó reggelt! Igen aktívak voltatok tegnap este :-) hozzáteszem a magamét. Szem kinyit, ezüsz chart megnéz, els kávénál elolvaslak benneteket. Tegnap megint bővítettem kicsit ezüstön, TL 26-ot vettem 1850-nél, javítva az átlagot. Átléptem az 5000db-os határt. De jó is lett volna itt bevásárolni mindent... Otp én is nagyon várom már felfelé, minden pozim jelentős pirosban van. Ja nem, játszós mtel certi pluszban zárt. Egyre többet jár az eszem egy hosszútávú arany certin. És amiben nagyon reménykedem még, hogy az OTP Föld Kincsei összeszedi magát végre, mert szerintem nem jól lovagolja meg ezt a hullámzást.
Ma újra ünnep van Amerikában. Így kicsit adatszegény a mai nap. Méghogy Magyarországon sok az állami ünnep és munkaszünet nap….. Bejegyzésem csak azért van, hogy ne legalul legyen az ezüst topik. :) Viszont, hogy valami tartalma is legyen a dolognak: Ma mehet a TA. Brókerem medvére figyelmeztet amit csak a 29.57 alulról felfelé áttörése semmisít meg. Végre már nem 29.00 körül mozgunk! Londoni nyitás ma kritikus , de a certifikátosok úgyse tudnak mit tenni ezzel. DXY ma szokatlanul gyenge! - remélem nem lesz emiatt újra nagy piaci mozgás. Még mindig aggaszt a múlt héten tapasztalt gyenge dollárnál - beinduló USD szivattyú. . Off : ma megyek karózni a tököt! A szó szoros értelemben mert érik a kertemben a 6 cukkini bokor és fel kell kötni, hogy ne sárguljon. Aki nyaral a pihenjen, akinél szintén érik a tök kösse fel, de csak a stopok ellenőrzése után! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)