Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ma ez a második cikk ami szembejön velem és azt mondja, hogy idénre már kettő kamatvágásra keresik a nyomokat. Azt gondolom menjen le a nyár további dollárt gyengítő adatokkal és akkor talán szeptemberben lehet egy vágás. Addig lebegni fog ez a kérdés csak ugye mindenki előre időben akar beszállni. De a túlzott optimizmusból meg nagyot lehet esni is ha mégsem úgy alakulnak a dolgok.
Elindult Jemen partjaitól egy óriás LNG tankerhajó. Megpróbálnak átkelni a Vörös-Tengeren. Egész világ izgalommal nézi, hogy sikerül e támadás nélkül átjutniuk! . Az LSEG és a Kpler hajókövetési adatai szerint az Asya Energy hajó június 18-án haladt el Jemen mellett a Bab al-Mandab-szoroson, ugyanezen a héten, amikor egy másik hajó elsüllyedt, amelyet a jemeni huthi fegyveresek elsüllyesztettek. "Az Asya Energy az első LNG-szállító tartályhajó, amely áthajózhat a szoroson idén január óta, amikor az LNG-utakat rakétatámadások miatt felfüggesztették" - mondta Olumide Ajayi, az LSEG elemzője, hozzátéve, hogy az adatok azt mutatják, hogy a hajó szállítmányt is szállít.
Ja tegnapi vételeim tartom . Úgy szálltam be , hogy nem akarok kibeugrálni mert a végén rábasznék. Én kiszállnék az ezüst meg felmegy . Ez a terv.. Az élet meghozza..
Tartom amiket tegnap írtam. 30,3 USD -t még beszállószintnek tartom mindig középtávon.. Ha lentebb sikerül még jobb..Felső célár 34 környéke. Persze nem egy menetben ..
viccet félre téve, kicsit hullámvasút jellegű az ezüst piac és valójában úgy kéne kereskedni, ahogy itt a legtöbben - megveszed és pár centtel feljebb eladod (10cent mozgás az a TL certiben közel 40 Ft eredmény)
de én nem tudok erre ráállni - a részvényeknél, van hogy 1 évnél is hosszabb ideig ülök benne, kivárom a szuper kiszállót - itt viszont a ki/be ugrálásokkal nagyon sok pénzt lehetne keresni, sokat mozog mindig egy sávban
de hát nagyon megszeretem a papírjaimat ("az enyém, a drágaságom")
Nekem ez félig kínai. De a héten kaptam több Binance levelet de azt hittem valami promo és meg se nyitottam. Köszi, hogy szóltál mert kidobtam volna! Pedig fontos infók jönnek. Alapkérdésedre nem tudom a választ. A Binance nagyon szúrja az EU szemét. De mindig kitalálnak valami kiskaput a Kínaiak. Így nem aggódnék. Például azok a Zen-es átutalások is elég nyakatekertek voltak, nekem.
Közel-Keletre is figyeljünk! ."Rövid időtávlatban a bullis aranynak a jelenlegi mozgatórugója elsősorban a növekvő geopolitikai feszültségekre vezethető vissza. Különösen a gázai támadásról szóló új hírre" - mondta Kelvin Wong, az OANDA ázsiai csendes-óceáni térségért felelős vezető piaci elemzője. “Csütörtökön több izraeli légicsapásban a Gázai övezetben legalább 14 ember meghalt, és több tucat ember megsebesült." “Továbbá a piac most azt is keresi, hogy mi a lehetőség egy újabb (amerikai) kamatcsökkentésre szeptember után, ami támogathatja az aranyat, és tartósan a 2300 dolláros szint felett tarthatja azt" - mondta Wong.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)