Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Megérkezett az amerikai ipari adat! Az amerikai ipari termelés az előző hónaphoz képest 0,9%-kal emelkedett, ami az előző havi stagnáláshoz képest és a +0,3%-os elemzői várakozásoknál is érdemben magasabb. Az előző év azonos időszakához képest az előző havi 0,4%-os csökkenés után 0,4% volt a növekedés. A friss ipari termelési adat kellemes meglepetés az amerikai gazdaságnak. Jelenleg úgy tűnik, hogy a szolgáltatószektor lassulása a feldolgozóipar óvatos kilábalásával párosul. Mivel azonban a szolgáltatószektor szerepe sokkal nagyobb az amerikai gazdaságban, ezért a Fed számára - a fél háromkor publikált - a vártnál rosszabb kiskereskedelmi forgalom adat nagyobb súlyt képvisel. OTP SmartBróker
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)