Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Egy very high valószínűségű belépési szignál érkezik HOSSZÚRA fogadáshoz egy bika trendforduló befejeződése után az alsó alacsony idősíkon (LLTF) 30.363 értéken, miután a piac támaszt talált 30.247 szinten. A bika forgatókönyvet csak a 30.247 lefelé irányuló áttörése szüntetné meg.
Dehogy tört. Végig fogta a trendvonal. Egyik nap valóban letörte, de másnap visszamászott, nálam ez csak fals letörés, nem valid. Nem tudom ezek mit néznek.
(Alliance News) - Csütörtökön emelkedéssel nyitottak az európai tőzsdék, a befektetők a Bank of England kamatdöntésére várnak, bár a jegybank várhatóan stabilan 5,25 százalékon tartja a kamatot, ami az elmúlt 16 év legmagasabb értéke, és a Reuters által megkérdezett közgazdászok többsége arra számít. augusztus 4-i választások utáni lehet a csökkentés. A szerdán közzétett adatok azt mutatják, hogy a brit infláció májusban évi 2,0 százalékkal nőtt, ami elérte a jegybank inflációs célját. Szintén a jegybankok témájában az SNB – a svájci jegybank – korábbi ülésén hasonló lépést követően 25 bázisponttal 1,25 százalékra csökkentette irányadó kamatát, a piaci várakozásoknak megfelelően. Az adatfronton a németországi termelői árak 2,2 százalékkal estek éves összevetésben májusban, ami kisebb, mint az előző havi 3,3 százalékos esés, és a piaci várakozásokhoz képest 2,0 százalékos esés. Az adatokat csütörtökön tette közzé a Destatis. . Nem ezek a hírek rengetik meg a piacot, de egyre több országban kezd csökkeni az infláció, ami bíztató.
-Jó napot!Private Banking friss: -Ezüst, napi: Az emelkedő trend tört, de mivel nagy esés nem következett be, így a korrekció után újra lehet a longot keresni. A piros ideális vastag csökkenő trendvonal törése lehetne újabb long jelzés. Minél kevesebbet jön le, annál nagyobb lehetőségeket rejthet a következő long belépés. Ellenállások: 31,25; 32,86. Támaszok: 26,56; 25,78; 25.
Köszönöm. Az igazság az, hogy hiányzik egy autós topic. Így mindenki oda ír ebben a témában ahol tud. A csak BMW csak VW stb. nem mindig tárgyalható külön-külön. Óriási átalakuláson megy át az egész iparág szóval izgalmasak a lehetőségek is. Másik, hogy a fémek mellett mindig kell diverzifikálni, hogy az ember bele ne tegyen mindent ide és amíg türelmesen vár addig is lefoglalja magát. :) Pl. most, hogy némi csökkenés van a fémeknél. -EU szakasz bizonytalan szerintem várja USA reakcióját. Szóval várunk mi is a belépési árakra. Sok türelmet és sikert Neked is!
Nedden elképesztő vagy - imádom ezt a topikot - olyan vagy itt, mint egy kedves nagybácsi, aki figyelmezteti a gyerekeket, hogy vigyázzanak a medence partján, nehogy beleessenek a vízbe
Metatrader alatt futó Dark Venus robotom 3000USD-ből 1 hónap alatt 3320USD eredményt ért el a mai emelkedéssel. (Szinte pont 10%) Egyszerre csak 2 nyitott pozíciót engedtem meg max. 0,04 lot mérettel, de általában csak 0,02-vel ment. Adatközlések idején ha sikerült inkább leállítottam. Villanyszámla nem érdekes, mert nyár és napelem is van. Dark Venus ingyenes. A régi számítógép a kamrában ment. Bár a Dark Venus szerintem inkább devizapárokra van kihegyezve de elég szépen teljesített ebben a nagy hullámzásban. Érdemes foglalkozni vele. Bár nem felhasználóbarát a beállítása és lehet sőt biztos jobban is be lehetne lőni. Ítéletem: hagyom tovább futni. Nagyobb időkeret több tapasztalatot ad és pontosabb eredményt.
teljes pozit tartom - most vagyok 3adszorra pluszban - legutóbb megfogadtam, hogy pluszban eladom és lejjebb visszaveszem - de most nem tudom megtenni ("mert az enyém, a drágaságom")
most úgy érzem, hogy megvárom a délutánt - elgyengültem, no :-)
Belépés 30.37 sl 30.28 Tp1 30.59 Tp2 30.80 Tp3 31.14 . Új tervezett pozíciószintek, sávok. Ha elér egy célt stopot teszek oda. London nem verte le eddig. Így az eddig nyitott pozíciókon stop a 30.28. . Certifikátnál : Tl28 és stop a fentiek szerint amint kinyit a BÉT. Piaczáráskor meglátom mennyire stabil. Lehet zárok és holnap reggel újra belépek. Meglátjuk addig, még sok minden lehet. . Arany Új pozícióm 2344, stop 2339 Tp1 2347.64 Tp2 2352.46 Tp3 2360.32 Kereskedési módszer a fent leírt.. . Negatív narratíva esetén kivárok, meglátom meddig eshet. Majd ott merítek újra egy tál iszapot az aranymosó tálamba…. :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)