Engem sziven ütött ahogy felkonferálták:"És a végül amár emlitett újonnan felfedezett value"..6 éve a tőzsdén van..Jó reggelt kivánok!Az ég áldjon meg benneteket!:):)) (Én meg csodálkozom hogy miért nem 20 euró)
Saját szubjektív. Először is a történet: kábé egy hónappal ezelőtt 32,33-nál beszálltam. Erre azonnal esni kezdett, bepánikoltam, 31,55-nél eldobtam, jutalékokkal 130 veszteséget realizáltam. Mindegy, buta voltam, nem szabad pánikolni. Naszóval, azóta volt már 35-ön is, de inkább 32-33 között pilinckázik. Véleményem: ideges kezűek lehet hogy már most is beszállhatnak, de én inkább óvatos lennék. DAX korrekcióra és Bayer további csökkenésre tippelek, érzésem szerint akár 27-28 közé is lemehet, és szerintem én 28 alatt nem fogok habozni, újra fejest ugrok bele. Hát persze ha addig meg nem gondolom magam :-)
Csak érdekességként, ha valakinek nincs reálja. Ha a boerse-frankfurt.de oldalon a részvény adatlapján, overview alatt a Frankfurt alatt nézi, akkor a reál ask/bid látható, ha ugyanezt a Xetra gomb alatt, akkor a 15 perccel ezelőtti ask/bid. Hasznos tud lenni eladási/vételi megbízás megadásakor, ha az embernek nincs reálja.
Megnéztem ezt a hires Hellofrescht..Csökkenő értékesités,alacsony EBITDA margin(és csökkenő) Itt nem várnék számottevő változást a köv. 1 évben. Egy német topicban azt olvastam hogy a Goldmannek még van felszámolni való poziciója benne úgyhogy ennek olyan 8 euró lehet az alja.szvsz.
USA tőzsdén is (na most tényleg offtopic vagyok) 10:00től van pre-market, de nekem pl. akkor még nincs Tastytrade-nél csak 14:00-től (7:00CST). Gondolom ilyenkor egymással kereskednek, szolgáltatón belüli ügyfelek.
Eurós részvények vitasarok