Kb 20 nál esetleg beleveszek, afölött nem érdekes. Tuti jönnek erre a jelentésre a lemínősítések. Ráadásul kár a 40 et várni amíg nem áll talpra a cég. Szvsz.
Talán elindult egy folyamat ami helyre teheti a céget , ez sok idő , és majd idővel látszik a sikeressège is.. Osztalékra biztos nem kell venni , mert tudjuk hogy a következő 3 évben lesz 11 cent....
Fundamentálisan egy borzalom lett. Mai hír, hogy nem választják szét az üzletágakat, de ennek oka talán az, hogy nem is nagyon tudnák. Nem tippelnék arra, hogy hol és mikor lesz az alja, majd egyszer lesz egy hír, ami megfordítja.
Minden elképzelhető. Én mèg várok , húzták már le nagy nevek a rolót , vagy kellett az állami segítség. Ami után persze , mèg szépen helyre lehet állni.
Az egyik PB-s számlavezetőm hírlevelében a kedvencek között szerepel VOW3 160as célárral. Én 107-en vásároltam belőle, igaz, nem 2 hónapra gondoltam befeketni ide a pénzt, szóval még biztos tartom egy ideig :D
Hát ezt neked kell eldönteni, hogy mi a kockázat tűrő képességed. Annak függvényében, hogy mekkora a pozi főleg. 110 alatt nem szívesen látnám. A VOW3 sokan temetik. Családi és arab kézben van. Kicsi a közkézhányad. Ugyanakkor szerintem brutálisan alulértékelt jó az oszti. Ha nem túl nagy a pozi most 2% ért biztos nem dobnám, de ezt te tudod.
Technikailag 4 óráson megy a harc. Hetesen azért továbbra is lehet ígéretes . Valószínűleg megpróbálják az 50 napos és 200 napos stoppokat kiszedni. Kifutó opciók erre a hétre 120 gondolom. Látni fogod, ha megindul. Nem reménytelen. Várj.
Korábban is hajlottam egyetérteni Veled abban, hogy lehet hogy itt az alja. USA nyitásban még beönthetik, de nem várok új mélypontot mára. (27.2-re gondoltam)
Bayer nagyon megy a harc. Akar azt is eltudom képzelni, hogy lassan fordul. Valljuk be, hogy az USA buntik azért nevetségesek. Tudom, hogy hosszú évekre agyon tud verni egy részvényt, lásd TEVA, de egy kis felpatt kassan jöhet. Hetes utolsó gapet minden képén várom, de a 40 es sem elképzelhető. Lássuk a medvét. Azaz a bikát. Sajnos 40 -ról vagyok, néhány kis traddel....ott leszek kicsi pluszban. Majd egyszer...Nem hígítok.
Eurós részvények vitasarok