Ha nem tradelsz, akkor ne nézegesd óránként. Azért a holnapi nap érdekes lesz. Azt határozd még, hogy mennyi a veszteség, amit elviselsz. Ezt lehet nézni egyéni részvényre vetítve, portfólióra stb. Az a lényeg, hogy neked kell ezt meghatározni. Szerintem a VOW3 on volt egy napos impulzus. Folytatása eddig nem nagyon volt. Volt egy átfogó hetes. Ez nem biztató. A technikai kép hetesen biztató, de az én rendszerem szerint még nem tört ki. Naposon konszolidáció. Az 50 és metszette a 200ast ez biztató. Viszont a 20 as alatt.. A hetes 20 as felfele kunkorodik. Tobbet nem tudok mondani.
Most így a zárás után, 119 Euró fölé vissza kapaszkodva hogy látod a Volkswagen-t ? Szerintem nem azért nem veszik, mert rosszak lennének a modelljei, vagy a pénzügyi adatok a rosszak, hanem részben a közkezen forgó papír mennyisége, a dízel botrány és mert nem luxus márka
Technikailag is egy borzalom lett. Új mélypont, nincs támasz, minden korábbi támasz ellenállás lett. Divergenciákat kell figyelni, de ahogy láttam a következő jelentésnél relatív magasak az elvárások. Ne felejtsük el addig :)
Lufthansa -nak elegge betesz most ez a sztrajk miatti nemet jarattorles is. Around 200,000 air passengers will be affected by the two-day strike, according to an initial estimate by the Lufthansa Group, meaning that around 1,000 flights per day will be canceled as during previous strikes, German news agency dpa reported. Talan ha jo lesz a jelentes nem esik tovabb, dehat ami most nemetorszagban van, az nem tul biztato (a kozlekedesben).
Amikor azt hiszed tovább nem tud esni, akkor vág szájba még 5-10-20%-al. 😃. A készletem 90%-át sikerült még pluszban eladni. Az a maradék 10% esett még vagy 25%-ot amikor kikukáztam 😃 hígitás se lett volna jó ahogy nézem. Persze nézegetem. . mert egyszer vissza akarom majd venni a minuszt 😃😃😃 de hogy mikor...
Eurós részvények vitasarok