gu3st8

Regisztráció: 2020-06-15 00:47:18

Hozzászólások száma: 31

Utolsó hozzászólás: 2022-10-17 12:47


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Állampapír 2022. 10. 17. 12:47
Forintban nincs államcsőd, helyette elinflálják úgy az adósságot, mint a lakossági megtakarításokat. Forintos megtakarítókat a magas kötvényhozammal vágóhídra terelik, ezt látjuk most. Ebből a kormányból nem nézem ki, hogy egy ilyen polikrízisben bármilyen értelemben helyt álljon.
Beszéljünk mindenről 2022. 09. 21. 23:26
Cserébe visszahozta a kádár-korszak hazugságait. És ezért a nép mindent elnéz neki, bármi belefér
EUR/HUF 2022. 09. 13. 11:37
Kösz az infot. Kártyás fizetés drágább lett volna?
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2022. 07. 25. 10:42
Musk, mint indikátor...
Financial Forecasts 2022. 07. 08. 11:58
Minden krízis és káoszhelyzet az orosznak kedvez, és kedvezett korábban is. Meg is tesznek mindent, hogy előidézzék. 
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 07. 05. 00:21
Nem kellett sokat várni a konteóra sem. Szabadkőművesek, azok. Ez a szint kb. a magyar kőbányais fülesszatyros kisnyugdíjas hőbörgésével ér fel, nem hiteles, egy ilyen lepukkant, korrupt, lator, oroszpárti országból ez a nagy nyugat-szidás. Majd mi megmondjuk itt a nagy igazat, és az egész nyugat tévúton van, haldoklik, Putyin 'casus belli'-jét is igazoltnak véli itt valaki, mandiner forum mélységeket sikerül megközelíteni lassan.
Ütni-vágni eltakarítani minden értelemben a rabló, szószegő orosz csürhét az EU közeléből, mi itt a kérdés? Ki épeszű ember akarna velük bármilyen távú üzletet megállapodást kötni? Csakis mi tehetünk róla, ha a szankciók hatásait jobban fogjuk érezni a bőrünkön, mint az oly sokat szidott, titokban irigyelt németek, osztrákok, franciák.  
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen 2022. 03. 13. 01:37
Ilyen alapon az orosz fél is feltőkésíthette az ukrán nácikat, hogy azok majd maguk megcsinálják a bajt, és meglesz a casus belli, amire hivatkozva be lehet avatkozni, és ujjal mutogatni a nácikra. Régi recept a szélsőségesek helyzetbe hozása. Kétlem, hogy az orosz különféle szolgálatoknak, oligarcháknak stb ne lett volna befolyása. Ha meg nem, akkor nagyon kicsúszott a kezükből minden eszköz, és a nyugati befolyás hazai pályán dominálta őket.
 Nevetséges, hogy egészen a II. vh-ig kellett visszanyúlni, hogy megalkossák azt az ideológiai hátteret a háborúhoz, amit majd a teljes kontrollt élvező orosz médiával lenyomnak a lakosság torkán. És ez lett az ukrán náci állam rémképe, a néhány ezer ukrán szélsőséges orosz média általi felboostolása által. Pedig az orosz oldalon is akad náci bőven.
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi 2022. 03. 12. 23:39
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 03. 12. 01:41
Sokan vannak így, de reálértéken nem olyan biztos az a 3x
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 02. 28. 16:59
Teljes nemzetre kellene ebből általánosítanunk?  Ilyen alapon a magyarokról is lejátszhatunk pár jelenetet a a Becsület napja pár résztvevőjéről, Gálfi Dianaról, Betyárseregről, nyilasokról, és feltehetjük ugyanúgy az ukránoknak szánt twitteres kérdésedet: mit csináltak nagyapáink '42-és '45 közt? Az oroszok közt legalább annyi a náci érzelmű, mint az ukránok közt. Demagóg jellegűek a linkjeid, ezen a fórumon semmit nem érsz el velük, Békemenet-es posztok alatt próbálkozz, nagyobb sikered lesz, ott kell most a vágyvezérelt igazolás, mert nagy a fejetlenség, mit is kell gondolni.
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 02. 14. 14:05
Mindig lesz tér! Csak megfelelő helyettesítő infrastruktúra meg nincsen, ahol nem roggyan le alattad a busz, nem késik 2 órát a vonant, és a zsákfalvakból a kisvárosba nem heti 3 busz indul, ja meg mondjuk olyan, amire fel mered engedni egyedül a 12 éves gyerekedet. Amíg ez nincs meg, addig csak a társadalom közép-alsó osztályait hozod nehéz helyzetbe
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 02. 14. 13:25
Nem tudom, ki hogy van vele, de én örülök az arab üzletemberek sikerének a magyar ingatlanpiacon 
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/srss53/ingatlanpiaci_manipul%C3%A1ci%C3%B3_2015_06_09_amikor_is_a/
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 02. 14. 13:20
Gonosz, rossz Brüsszel, magyarok sikerére pályázik! Hol is van még regadó a világ ötödik legdrágább országán, Dánián kívül, egyedülálló módon? 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 01. 10. 23:55
ATV... Én ezen nem aggódnék, totál szelektált 60+-os nézőközönség, sértett DK-sokkal, rengeteg fideszessel. A 30 alatti korosztály egyáltalán nem nézi, sokan nem is tudják, ki ez, csak valami tv-s arc. Sváby műsora már vagy 20 éves és sok fideszes még anno ellenzéki kora óta nézi. Sose tudjuk meg, hogy valósak-e a számok. Az előválasztás 2. fordulóján az atv-s online "szavazás" szerint 60-40-re állt Dobrev MZP-vel szemben (konkrét számokat persze nem közöltek) míg az index szavazásán jóval életszerűbb arányok alakultak, kb ugyanez, csak fordítva, ami kb a tényleges végeredmény tükrözte.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! 2021. 12. 31. 13:52
Óriási a baj, mi lesz most? Amúgy azt nem értem, hogy a mindenféle (gazdasági, erkölcsi) fölény biztos tudatában miért nem hátradőlve várják a választást a kormánypárti szavazók, hiszen ki van mondva, hogy mindenki Gyurcsány embere (bár ebbe Hollik kicsit belekavarodott), alkalmatlan, és nem nyerhet? Akkor minek ennyire ráparázni? Viccet félretéve, sajnos ez egy kicsit elhamarkodott lépés volt, főleg így, hogy íveket csak a helyszínen lehet kitölteni, várható volt, hogy nem fog úgy pörögni, mint egy online szavazás. Ha ezt nem tudja az ellenzék összehozni, akkor hátra lehet dőlni, felesleges aggódni! Go fudan! 
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! 2021. 12. 31. 02:22
Azért ezt az alja stílust el lehetne engedni legalább itt, és érdemben felhozni érveket. Hódmezővásárhelyet mintaszerűen vezeti, van roma felzárkóztatási program, a Lázáréktól örökölt adósság több, mint felét visszafizették az elmúlt időszak alatt. Nem ok nélkül választották meg ekkora ellenszélben, meg lehet kérdezni az ottaniakat, ajánlom figyelmedbe youtube-on a közgyűlés videokat, ahol tátott szájjal futnak a helyi fidesz-droidok a pofonerdőbe. Hétgyermekes, keresztény konzervatív családapáról beszélünk, ő pont az, ami a fidesz szeretne lenni, csak hát árnyalják a képet a sorozatos a Szájer-Kaleta-Borkai botrányok. És a java még hátravan!
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2021. 12. 30. 00:32
Még a binance-NAV témához: persze nem biztos, hogy valaha foglalkozni fognak azzal, hogy ki mikor mennyit vett fel binance kártytán, vagy egyáltalán miket tradelt a különféle defi piacokon. Azért ez rengeteg info, nem egyszerű feldolgozni, és nem is biztos, hogy érdemes az amúgy is szűkös erőforrásokat/munkaidőt erre pazarolni, elég merev a struktúra is, mint minden ilyen hivatalnál. Van még jópár év szerintem, mire komolyabban ránéznek majd.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2021. 12. 30. 00:25
Inlock tényleg jó, de a swapnak kb 1% díja van. Továbbkölcsönzik a pénzed smart contractokkal, nem átverés v ilyesmi, nagyjából évi 5% apy btc esetén, de sok mindentől függ.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2021. 12. 30. 00:23
Miért ne látná? Onnantól, hogy VISA, tagja a fizetési rendszernek. És ne gondold, hogy nem lesz adatszolgáltatási kötelezettsége az etoro és egyebekhez hasonlóan adott országok illetékes szervei felé. Ha megtörtént a váltás fiat-ra, onnantól nyereség esetén adóköteles. Egyetlen tuti módszer az atm kpfelvét (ha a szokásos szabályokat betartod a tárcák, mobilszámok esetén), azonban nincs ingyen, 6% díja van. Jelenleg ez az ára az anonimitásnak, leszámítva személyes tranzakciókat, de hát az megint más tészta.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 11. 15. 22:15
Ennyire Egy nagyvállalkozó a '90-es évekből, aki tiszta... Azt ugye ő gondolja komolyan, hogy a Horn Gyulának írt leveléről szóló sztorit bárki elhiszi? Ezt a figurát távol kéne tartani az összefogástól, ez egy piaci szereplő, érdekember akinek korábban rohadtul mindegy volt, hogy ki van hatalmon, csak menjenek a cégei. 

friss hírek További hírek