Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Továbbra se látom, hogy miből fizetnék ki a rövidesen brutálisan megugró államadósság kamatait? Kőkemény kiadáscsökkentés kellene, ehhez képest szórják a hitelt ész nélkül kis kamaton (a kamatkülönbözetet meg az adófizetők állják), EU-s pénzek valószínűleg nem lesznek. Ki fogja így finanszírozni a magyar államadósságot???. Üzemanyagot elengedik valószínűleg, mert a parlamenti lopitikusok most már havi 350 ezerért tankolhatnak.
Igen, mindjárt 300 alatt lesz. Ugye a kormánynak 300 Ft-os árfolyam felett le kéne mondania, mondta a narancsos kommancs párt még ellenzékből 2010 előtt. 300 Ft-os árfolyam felett lemondani, mostanra a 400 Ft feletti meg egyenesen áldás, főleg ha az álkeresztény kleptokrata banda mondja.
köszi én is jobban örülnék a 402 nek az investingen már több problémát is észleletem írogattam is nekik egyszer kb egy napra kijavították, azután nem foglalkoztak vele, de általában jól használható ezért nézem.
közben fészbunkón kis hirdetés: lóvészórás... VÁLLALKOZÓI HITEL ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL!! érdekes a kamatot nem írják, vajon mennyi lehet? 2% ?? és az állam fizeti a központi költségvetésből a 10,75- 2%-ot????? *** https://www.erstebank.hu/hu/ebh-business/kisvallalkozasok-mikro/finanszirozas/atmeneti-penzhiany/szechenyi-kartya-folyoszamlahitel?utm_campaign=22!1!loan!microhitel!microloan!hu!ebh!11026!longterm!...!v10&utm_medium=paidsocial&utm_source=facebook&utm_content=native&utm_term=con!facebook!bg!fb!hu!00&utm_cd26=p_fb-s_con-a_0-m_00-t_szechenyi&fbclid=IwAR1rCOmdnw6rbDboiWgfs5X7etNd0szXlTiVwhdXNLX-kCozdJQAz1pDglQ
Nincs egységes piac, az investinges chartok sokszor nem a valóságot, illetve nem az általános értékeket tükrözik (átlag, egyedi szolgáltatók stb.). Saját tapasztalat, hogy a forint esetében érdemes TW-t nézni, ott több szolgáltató árát is láthatod. A chartok ott sem azonosak, de a kiugró értékekre azonnal rá tudsz nézni más szolgáltatónál. Saxo h1: https://www.tradingview.com/x/SKbm9rKO/ - náluk nem volt 408 felett.
Nem az az ember aki adja, hanem aki állja! Van aki nem bírja az ütéseket.... vajon ki az???? zsákFO$ 408.755
+7.895
+1.97%
pln 4.7843 +0.0283 +0.60% hrk 7.5134 +0.0030 +0.04% ron 4.9309 +0.0046 +0.09% czk 24.5470 -0.0120 -0.05% bgn 1.9557 +0.0009 +0.05%
Az a vucc, h a dollat gyengül. Orban bullshitje megint nem jott be... Ugye a forint azert gyengül, mert a dollar erősödik. Mondjuk egy nem árja minielnoktol nem varok hozzaertest.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)