Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 07. 10. 08:21
Előzmény: #15552  bronz
De ha revolut biztosítva van, wise meg nincs akkor ez nem kérdés talán. 
Én eddig csak utalásokra használtam a wiset, pénzt nem parkoltattam.
Vártam a 330-as árfolyamot, de csak nem jön, és valahova át kellene utalnom, amikor lehet. Ha revo biztosított, talán nyugodtabb választás. Vagy tévedek, mit hagyok ki?
Törölt felhasználó 2022. 07. 10. 08:18
Előzmény: #15552  bronz
Látni kellene a számaikat. A "nyereség" egy sor a könyvekben amit nem nehéz eltüntetni. 
Heisenberg
Heisenberg 2022. 07. 10. 08:15
Előzmény: #15546  Dav3
Igen, persze ez is a reálpolitika és politikai kommunikáció része.
 De azokban az országokban - lsd. Magyarország-, ahol éppen a tömegtájékoztatás "egyoldalúsítása" zajlik, na ott ez különösen veszélyes irány. 
Törölt felhasználó 2022. 07. 10. 08:14
Előzmény: #15553  kukacponthu
Nem érted? Hanyatlik a nyugat!
Törölt felhasználó 2022. 07. 10. 08:11
Előzmény: #15549  Törölt felhasználó
Pedig a Gulyás elmondta, a baloldal miatt nem kapunk eu-s pénzt.
Törölt felhasználó 2022. 07. 10. 08:08
Előzmény: #15543  labdaszedo
Világos, köszi!
kkpp 2022. 07. 10. 07:21
Előzmény: #15550  realmadrid
Én is kritikusan szemlélek mindent. A Fidesz jó dolgokat is csinált. Pl. Paks 2 vitathatatlanul szükséges vagy az adóbeszedés tekintetében óriásit javítottak az elmúlt 12 év alatt, még reálértéken is. Az én bajom az, hogy ezt messze meghaladó negatívumot hoztak össze. A többlet beszedett adó nem látszik, szétfolyik, szétlopják. A magyar társadalomnak messzemenő károkat okoztak a rövidtávú hatalomhoz ragaszkodásukkal, a folyamatos ellenségképpel-gyűlöletkeltéssel. A gazdasági sz*rkupacukat nem részletezném, írják itt eleget. Én elvagyok az eurós jövedelmemmel, de a társadalom alsó kétharmada még jobban el fog szegényedni, mint az elmúlt 10 év alatt (euróban számolva). És szörnyű, hogy a saját nyomorukra szavaznak és tapsolnak is hozzá.
kukacponthu 2022. 07. 10. 07:07
Banglades, ezzel az orszaggal arrazza pariban a magyar 10 eves allamadossag finanszirozasat a piac…
A kormany nem tett semmit, elvezte a vegtelen penzboseg minden elonyet es esz nelkul oszotgatott, rendszerint a sajat holdudvaranak.
Igazabol a neptribunus most eloszor kerult bele egy klasszikus valsagba - hiaba dongeti a mellet, hogy ez a sokadik - es egyelore vesztesre all, nem kicsit, nagyon.
40X euro
8,4% 10 eves
Ezek a tenyek…
bronz 2022. 07. 10. 05:57
Előzmény: #15543  labdaszedo
Revoval nekem egy bajom van, hogy még nyereséges éve nem volt tudtommal, míg a Wise nyereséges.
Melyik bírhatja majd tovább?
Törölt felhasználó 2022. 07. 10. 05:50
Én is látom ezeket csak ezekről nem volt szó. Ha kritikát fogalmaz meg az ember azt azért teszi mert azzal a bizonyos dologgal nincs megelégedve. Tehát csak hogy nehogy félretudd érteni a kritikába nem fogalmazod meg azt ami nem az adott kérdéshez kapcsolódik. Veled szemben is az a kritikám hogy csúsztatsz és hogy érzéketlen vagy. 1. erre a válaszod tanulj szöveget értelmezni:.15513 as hozzászólásod "Azért az érdekes hogy azok írják hogy el kell hagyni az országot akik nagyon jól megéltek az orbán rendszerben, akik meg tényleg szarul éltek, élnek, ők csöndben vannak." Ez a fajta cinizmus ami ebből a hozzászólásból süt ez bizony érzéketlenségről árulkodik nincs más értelmezése és teljesen jogos bárki felháborodása emiatt 2. és persze újabb témákat hozol a beszélgetésbe mintha egyáltalán szóbakerült volna, nem mondtam hogy az emberek nem vàlasztották meg újra a korményt azt sem hogy az usa vagy európa szarba van vagy sem itt persze a hozzánk képesti mértékről sokat lehetne beszélni de esetetben felesleges mert majd megint teljesen másra vàlaszolsz 3. És akkor teszek egy hozzád hasonló reakciót hogy lásd milyen ha másra válaszolsz mint ami a kérdés és csak k8csit csúsztatom el a válaszom figyelj. Te: 400 millió eurót vesztettünk az eu támogatásból mert akkora volt a gazdasági növekedés hogy ennyivel kevesebbet adott az eu. Erre a válaszm: 400 milió eurót bukott minden adófizető mert a kormány nem akkor írta alá rögtön a kifizetéseket mint a többiek. Ha fojosították volna azonnal nem lett volna mit elvenni. 
realmadrid 2022. 07. 09. 23:30
Előzmény: #15549  Törölt felhasználó
Tanulj meg szöveget értelmezni mielőtt felháborodsz. Érzéketlen meg nem vagyok. Az elmúlt évtizedekben elég sokat segítettem és ezután is fogok a hátrányos helyzetüeknek. Függetlenül attól kire szavazott vagy én kire szavaztam. A 12 év 2/3ról annyit hogy ha a választó elégedetlen akkor menjen szavazni és váltsa le a kormányt, de egyelőre a többségnek nem akarózik leváltani a kormányt. Egyébként meg az egész eu és usa is szarban van, rettegnek a recessziótól, mindenütt magas az inflácíó. Pedig ott nem a fidesz kormányoz. Az ősszel a modys felminősítette az országot, és arról írt hogy Magyarországot a fejlődő országok közül a fejlett kategóriába kell sorolni a gazdasági teljesítménye miatt. 400 millió eurót vesztettünk az eu támogatásból mert akkora volt a gazdasági növekedés hogy ennyivel kevesebbet adott az eu. Én ezt is látom nem csak a negatívumokat. 
Törölt felhasználó 2022. 07. 09. 22:47
Előzmény: #15547  realmadrid
Megint csúsztatsz. Senki nem mondta hogy mi alapján ítélsz meg senkit de behúzod a mondatba mintha cáfolnod kellene vagy ha épp az lenne a bajom hogy kire szavazol. Nem mozgat kire. Azzal van a baj hogy csúsztatsz folyton. Emiatt a kormány miatt van most szarba az ország miért mert 12 éve 2/3 dal uralkodnak. Minden amit mondanak az ellenzék felelőségéről soros meg az összes ilyen bullshit. Ök szabják az irányt. Te arra utaltál hogy aki itt él szegénységben az nem dumál aki meg jólél az megy és ez érdekes. Hát nem érdekes az érdekes a csúszaásaid uán a tükörbenézésed az érdekes lehet. Felháborítő az érzéketlenséged és hogy még ki is akarod dumálni.
Sony123 2022. 07. 09. 22:45
Sziasztok!
Csak mesélek: minap tankoltam, persze 480Ft-s benzinből szerettem volna, de kúton ez nem volt kapható, azonban minden más igen! Mivel kb tíz éve ugyanott tankolok, és ismerek mindenkit így megkérdeztem! Ez miért nincs? Válasz nem szállítottak! Ezt persze lehet úgy is értelmezni, hogy nem rendeltek, vagy logisztikai problémák miatt nem tudtak szállítani!
Lényeg a lényeg az a 30 éves vicc ugrott be: tag kér tejfölt, mire az eladó mondja 500 Ft. Erre felháborodik, de másik üzletben 300Ft! Akkor ott kell megvásárolni. De ott nem lehet kapni  ... nálam is 250Ft lesz ekkor.:-)
Azért döbbenten tapasztaltam, hogy nem kis élelmiszerüzletekben, nem tudtam kefirt, tejfölt venni az én kiszerelésemben! Sőt mivel korábban rendszeresen vettem fél grill csirkét ... ez is eltűnt! Darabolva még árulják, de így nem! Elmúlt évben ekkor 600Ft volt, idén januárban 1100Ft.
Nálunk NINCS INFLÁCIÓ, MEGVÉDÜNK MINDENKIT!! .. ja hogy néha enni is kéne, erre nincs válasz!
realmadrid 2022. 07. 09. 22:31
Előzmény: #15542  Törölt felhasználó
Ez egy topic ahol le lehet írni ha valaki egyetért a kormánnyal, ahogy azt is ha valaki nem. Nem az alapján ítélem meg az embereket hogy épp fideszes vagy dk-s. Van amiben egyetértek a kormánnyal van amiben nem. Az emberek kínjait nem nevezem érdekesnek , azt a mondatom félreértelmezted. Egyébként az elmúlt félévben leírtam mikor kire szavaztam, az idei választás előtt is leírtam a véleményem. Ha abból valaki arra következtet hogy én csakis fidesz szavazó lehetek azaz ő véleménye de attól még nem tény. 
Dav3 2022. 07. 09. 22:30
Előzmény: #15526  Heisenberg
"De egy reálpolitikusoktól [...] szerintem szégyen ilyen » igazságtalanságokra « mutogatni és hivatkozni, úgy viselkedni, mintha csak a magyarokkal történne meg ez. Ezzel azt a látszatot kelteni, mintha nem a saját, elcseszett külpolitikájuk lenne ezért a felelős." Erre gyakorlatilag szó szerint a kommented első felét lehet válaszolni: Nem kell elfogadni és lehet kritizálni. De ettől még ez sose fog változni, mert a politika - különösen a XXI. századi politika - így műkődik. És nem csak NERisztánban, nem csak Kelet-Európában, hanem nagyjából az egész világon... Lásd például a Biden adminisztráció "az oroszok miatt van rekordinfláció" című narratívját.
Törölt felhasználó 2022. 07. 09. 22:24
Előzmény: #15544  Törölt felhasználó
Inkabb nezd meg a friderrikusz uj podcastjat a Suranyival mint ezzel a noname emberrel toltod az idod...
Törölt felhasználó 2022. 07. 09. 22:11
labdaszedo 2022. 07. 09. 21:49
Előzmény: #15541  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2022. 07. 09. 21:28
Előzmény: #15539  realmadrid
Igen de mivel rólad van szó így szerintem az elfogultság felróható neked. De tudod mit akkor ne olvasd vissza magad csak fejezd be a kormány mentegetését és a csúsztatott összehasonlításokat. Vagy ha ez nem megy, akkor szerintem ne olvasd ezt a topikot akkor nem alakul ki benned az a kényszer hogy válaszolj mert valaki nem ért eggyet vitya kapitánnyal vagy épp valaki azt gondolja hogy az usa is felmondhat bármilyen szövetséget ami neki nem is hasznos. Vagy mondjuk hogy emberek kínjait ne nevezd érdekesnek.
Törölt felhasználó 2022. 07. 09. 21:22
Előzmény: #15528  labdaszedo
Miért revolutnál van?

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek