Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
FO$rint 410.675
+6.085 +1.50% figyelem!!! itt háborús vészhelyzet van, igaz nincs háború ukrán hrivnya 29.5643 -0.5163 -1.72% itt nincs háborús vészhelyzet, de van háború... pln 4.7965 +0.0302 +0.63% ron 4.9443 +0.0067 +0.14% hrk 7.5155 +0.0035 +0.05% czk 24.6085 +0.0025 +0.01% bgn 1.9559 -0.0011 -0.06% napon belül lehet látni, h mekkorát zuhan ez a zsák fo$, miközben a régiós valuták akár emelkednek háború esetén vagy tartják magukat, mivel ott nincs háborús infláció és vészhelyzet.
Ha a kormany tenyleg meg akarna vedeni a csaladokat, meg a mindenkit, akkor biztosan az lenne az elso lépés, h becsicskul, es kussolva elfogadja a felteteleket, aztan jöjjenek a jo hirek. De nem, ehelyett jatszuk a nemzeti szalaggal atkotott, hazafias baromkodast. Mindenkivel felrugunk mindent. A forint kimegy uj csucsra, es robogunk a vegtelenbe es tovább. Az inflacio az egekben, es ezek még tovabbra is csak játsszák az agyukat, h mekkora kedvezmenyeket tesznek (utobb kiderult, h Gulyas hazudott, ezeket mar reg megtettek). Orban meg elmegy paradezni az Usaba. A kata kigyilkolasaval sok ember lesz munkanelkuli, vagy megy vissza feketezni (az alap adó emelesevel egyet ertek). Eleve a Parragh ezt is januar 1tol mondta, most meg atnyomjak 1 nap alatt es szept 1tol lesz. Szoval ha itt nem az a jatek megy, h fullba romboljunk szet mindent es mindenkit, esax a felso 1000 maradjon,akkor nem tudom, mi a cél. Ezeknek tenyleg elment a realitaserzekuk.
Miért szívják fel magukat a magyar politikusok? Az USA csak azt csinálja, amit ők hirdetnek magukról, csak "pepitában": Megvédik az amerikai családokat, és nem hagyják, hogy a családok, és az amerikai adófizetők fizessék meg a globális adóverseny és a háború árát !!! (Ezt azért iróniával írtam.)
sajnos tényleg ez a mélYkERESZténymAgYar néPNEMZETHHY fhizetőezköz:
''a fenékszőrzetben maradó, a szőrzetre rászáradó apró székletdarabok
A betyárkörte általában a székelés után nem kellően alapos
tisztálkodás során alakul ki. A betyárkörte további elnevezései:
rablómazsola, csibésztallér, bölönc, sz@rcsimbók, hunyormeggy,
csibészborsó, labanctallér, partizángolyócska, zsiványmazsola, paksi
mogyoró.'' tudjuk ki tette ezzé
Köszi, valami 1-2 éves időtávban gondolkodom mert már idősebb vagyok. Most hogy bepiszkáltak és bepiszkálnak a kamatokba talán érdemes is kicsit várni a jobb lehetőségekre.
Igen de ott van tőkeszámla díj is aminek a nagyobb része az "állományi díj" nekem pl az 5 milla betyártallér kötvény havi kb 1000 be fájt ott. A kincstárnál viszont ingyen van minden. (csak nem rabolják ki :)
Törölt felhasználó2022. 07. 11. 11:42
Miért a forint gyengül állandóan? Egyre drágább lesz fenntartani a 480-as benzinárat és a rezsicsökkentést. Túl nagy a benzinfogyasztás.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)