Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Árfolyamon elért nyereség után továbbra sem, osztalék után igen. De azért én óvatos lennék ezzel az egésszel kapcsolatban, mert jelenlegi állás szerint óriási zakó elé néznek a Demokraták a félidős választásokon és az adóegyezmény felmondásához fél év kell (plusz mire hatályba lép). Nem vagyok biztos abban, hogy a most bejelentett felmondást végre is tudják majd hajtani a választások után.
Remek, lehet TBSZ-en is adót fizetni? Viszem innen a pénzemet a francba. Ez az ország megérdemli a sorsát. CSak azt a normális 1/3 lakosságot sajnálom.
Így van. USA-ból nézve meg nem éri meg Magyar papírokkal kereskedni, hétfőn sajnos a BÉT és a forint is kapni fog mert azért ezt a hírt nem mindenki tudta előre.
Hülye a kormány. Van HIPA Magyarországon. Ha 15% lenne a társasági adó, akkor lehetne picit csökkenteni a helyi adót, és az állam visszaosztana az önkormányzatoknak. Tehát hazugság, amit Szijjártó mond.
duplán adózol usa jövedelem után! Ott is levonják, aztán a NAV is tartja a markát. Ha USA cég alkalmazottja vagy, szintén. Magyarországon senki se fog innentől USA papírokkal kereskedni, nem éri meg. Ha a magyar céged USA partnerekkel kereskedik, szintén versenyhátrányba kerül. És fordítva is. Ha jól értem. Szóval gazdasági háború a javából putyin csicskása ellen, amit mimagyarok szopunk meg.
Hát Peti pökhendizett egyet: [url]https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220709/megszolalt-a-kormany-tenyleg-felmondta-velunk-az-usa-az-adozasi-megallapodast-555319[/url] Fo$rintunk kap még egy szöget a koporsójába.
Mi valami röhejes indokkal gyorsan visszavonjuk a vétót, USA meg majd ennek ellenére kitart a saját döntése mellett. Akkor fognak ezek nagyon pöszén nézni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)