Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Sajjos en is ezt latom. Ez egy idealis idopont a elkoltozeshez. Egy magyar ingatlan arabol, sok helyen lehet ingatlant venni nyugaton. Raadasul mindenhol emberhiany van, igy egy esetleg kevesebb nyelvtudassal is felvesznek kint. Sajnos eljatszak Magyarorszag jovojet, az emberek meg vegig nezik, sot sokan meg tapsolnak is neki
külügyminiszter úr talkshow mutatványa padlora küldi a devizát , dobnak 200 bp mentőövet . 40 + éves megállapodást kukázni szeretnének . magyar emberek érdeke mindenek előtt
"akik nagyon jól megéltek az orbán rendszerben' Mert ők tudják, hogy ez nem Orbán érdeme. Ez a saját érdemük, meg a temérdek EU pénz érdeme. Sajnos most eljutottunk oda, hogy már harcolunk az EU ellen, meg tegnap óta USA ellen is. Aki meg saját érdeme okán egzisztenciát teremtett magának, az meg akarja védeni és lassan nem lesz jobb opció, mint az elvándorlás. És megsúgom neked, sok Fidesz/NER közeli ismerősöm is a NER-el megteremtett egzisztenciáját féltve is így döntött. De az se semmi, hogy már a fidesz hívek is így említik "Orbán rendszer", kb. mint a "Kádár rendszer".
Ha ram celzol, en mar reg elmentem. A hyerekeimnek nem szeretnem a magyar szep jovot. Mind a ket gyerekem kulfoldon szuletett, meg kicsik,’de mar igy is sok fircsasagot latnak Magyarorszag on, amikor haza megyunk.
Ez nem érdekes ez nagyon sajnálatos de mindíg is így volt. Örülj ha nem találkoztál ilyen emberrel. Ismerek ilyen embereket. A szemükbe nézel és megtörtek. Rettegnek hogy még ez sem lesz nekik. Ez a legnagyobb legfőbb bűne orbán viktornak és szívtelen csatlósainak. Ne merészeld érdekesnek nevezni kibaszott magas lovon ülsz és az orrodba esik az eső! Menj oda elesett emberekhez adj neki valami ne kérdezz mert nem válaszol mert FÉL!
Tudatos stratégia volt a szegény többséget szolga sorba taszítani. Melyik szinten mi jutott: közmunka láncszavazásért cserébe, alsó középosztálybelinek lett csok hitel, közszféra brutálisan felduzzasztva, aki meg jól elő fideszes, az nem jár ide panaszkodni és aggódni az ország jövője miatt.
Azért az érdekes hogy azok írják hogy el kell hagyni az országot akik nagyon jól megéltek az orbán rendszerben, akik meg tényleg szarul éltek, élnek, ők csöndben vannak.
Elképesztő az a tudatlanság, amikor a fideszesek arról értekeznek, hogy Trump a magyar érdekek védelmezője volt. Nem volt és nem is lesz olyan amerikai elnök, aki bármilyen magyar érdeket az amerikai elé helyezne, függetlenül attól, hogy demokrata, vagy republikánus. Ennyi.
Azért a republikánusok sem azonosak a szélsőjobbos trumpistákkal. Ha egy Bush hasonló repub. elnök lesz a következő, akkor nem jósolok Orbánnak nagy jövőt USA-ban.
Jol teszed, Magyarorszag ki fog urulni, ha tovabb folytatodik ez a demagogia. Mar tobbszor mondtam, aki jovot akar epiteni csaladjanak, annak Magyarorszag felejtos. Az orszag vissza fog sullyedni a 70.80 evek apatiajaba.
Isten őrizz, hogy visszasírjam :) Nem vagyok szakértője az USA törvényhozásnak, de a nemzetközi szerződések visszavonása, felmondása szürke zóna és esetenként különböző gyakorlat alakult ki, hogy mi az amiből az elnök ki tud lépni és mihez kell a szenátus jóváhagyása. Én úgy tudom, hogy ennek a konkrét egyezménynek a felmondásához a teljes jogalkotói folyamaton végig kell majd menni. Mindenkinek jobb lenne ha puhulnának az álláspontok (bőven van rá idő) vagy elővennék a 2010-es egyezményt, mert ha elgáncsolnak egy előre bejelentett felmondást az óriási arcvesztés az adminisztráció számára. Más kérdés, hogy a republikánusok tényleg megtennék-e ezt, én erről nem vagyok tökéletesen meggyőződve.
Azért ez komplex ügy, amelynél nem tudom mennyi a kongresszusi hatáskör, az adminisztráció a várható midterm vérfürdőtől eltekintve marad demokrata. Trumpot meg lécci ne sírja vissza senki, tökéletesen alkalmatlan figura válságkezelésre, ez elég sokszor bebizonyosodott.
krim -et is lenyelték, jó ég tudja mi nem járt már évek óta putin fejében . biden megnyerte a lehetetlen küldetés projektet , picit beteges , neki mindegy
Egyébként jellemző az usara hogy pl. Oroszországgal nem mondta fel az egyezményt, ráadásul az uránium vásárláson keresztül még támogatja is az oroszokat az ukrán háborúban. Oda pénzt , ukránoknak meg fegyvert ad.
Írtam korábban. Ha a demokraták veszítenek , ami biztos, majd a következő elnök republikánus lesz, akkor megint békén hagyják Orbánt, ő lesz a jó barát. Akkor eu megint becsicskul mint Trump alatt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)