Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
kíváncsi vagyok a magyar lakosság mikor kezdi a pénzét nem Forintban tárolni. Akkortól kezdődik a pénzünk vége. Szerintem már érdemes bizonyos százalékát elkezdeni átváltani.
akkor kiváló döntés most átváltani mindent. ezt tanácsoltam én is. úgyse kell neki. az államnak nem adnám a pénzem, a folyószámlán sincs jó helye, 1-2%-os lekötés meg vicc.
Tovabbra is az a velemenyem, hogy a panik es egyuttal a mostani forint romlas csucsa akkor varhato, amikor az RTL Klub hiradoban a fo hir az lesz, hogy sorok kigyoznak a Koruton a penzvaltok elott. Ettol meg tavol allunk, talan majd 500 Ft-os euronal.
Kezdődik a pánik: amikor a saját nyugdíjas anyám hív fel, hogy hol érdemes átváltania még ma a fosrintját... szerintem sok anyuka hívja fel a gyerekét.
Így igaz, a nép nagy részét rohadtul nem érdekli az eurhuf ára. Mivel fogalma sincs, hogy milyen összefüggésben áll a gazdasággal.Az inflációt meg ráfogják minden másra.
Szerintem a szavazók javát ez nem érdekli...ha 600 lenne az eurhuf, a szavazó elhiszi, hogy soros műve, és még inkább a fideszre szavaz, mert az megvédi őt.
Hála az égnek zártam nyerőben, de vissza is vettem nemrég. Szerintem első körben nem fogja hagyni az MNB hogy szembehugyozza a piac, interveniálni fognak, ha kell fű alatt, szerintem vissza fogják tenni 410 alá.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)