Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezt az árfolyamot már nem lehet követni. Úgy érzem, a spekulánsok teljesen ráugrottak. Különb mint a Bitcoin :) De azért az mégis egy vicc, hogy egy ország fizetőeszközét a spekik határozzák meg!
Annyiban van igazság minden hozzászólásban, hogy a rendszerváltás óta notóriusan van szétcseszve az ország. Csak van akki többet, van aki kevesebbet rontott rajta. Ha belegondolok, hogy hol álltunk anno a csehekhez, szlovákokhoz, NDK-sokhoz, lengyelekhez képest, és most mi a helyzet, hát nem lehetünk büszkék :(
Igény az volna rá csak bátorság nincs hozzá.... Olyan ez mint a piramisjáték A csúcson megszedik magukat, lent pedig kussolnak mert hátha feljutnak a csúcsra. Aztán majd ha borul a szarosbili mindenkinek nagy pofája lesz.
Azert lehet látni, kicsit tovabbnezve a videot, hogyha olyan kerdest kap a Doktorminiszterelnokur, amire a válasz nem az, h Boldog karacsonyt, vagy hogy Soros, akkor megy a nyakkendo igazitas, szajnyalogatas,meg az ő-zés.
Horn Gyula meg mivel nyerte meg 1994 ben a választást. A 3 forint 60 filléres kenyér ígéretével. Azt mit mondott utána a parlamentben glóriával a fején. De szerintem foglalkozzunk az EUR/HUF. Nem erről szól ez a fórum. További szép napot.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)