Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nehéz dilemma, zárjam e a 413-as eurhuf shortokat, vagy próbáljam tartani. Egyelőre még mindig erőtlen a kommunikáció, amíg az MNB és a kormány nem lép fel egyöntetűen a forint erősítése mellett, addig lehet nem veszik komolyan a piac az MNB-t egymagában.
kivásárolják a kötekedő kft tagot vagy csinálnak egy másik céget , vagy menjen tönkre a cég ?. változik a világ ,eu is alakul nem minden ugyanolyan mint pár évtizede . fidesz megszokta, ő irja a törvényeket ,nem biztos hogy jó ez így , de mo jelenleg igy müködik .
Peru 7,9% Magyarorszag 8,2% Banglades 8,3 % Ezek a 10 eves allampapir hozamok, amik azt mutatjak, a piac - piaci alapon, nem kettos arazassal - mennyiert hajlando ezen idotavon finanszirozni az allamadossagunkat. Sanszos, hogy ez ma tovabb no, amennyiben az MNB ujra emel… Roviden: Sajnos a reveszt ki kell fizetni es itt qrvara mindegy, hogy 3 labu, ateista, posztkomcsi vagy igaz magyar, heteroszexualis kereszteny az illeto, mert a szamla kozos, a sok-sok bator ember meg rajtunk rohog a Kossuth teri cirkuszban.
Lehet vmit felreolvastam, de ez most nem vilagos. De Gaulle Franciaorszaga volt az egyik ujkori fenykoruk. En csak azt irtam, o is vetozta a briteket, mert a nemzeti erdekuk ezt kivanta. Veto intezmenye nem veletlenul van. Ha alapitok egy kft.t es belevesszuk alapito okiratba, hogy potbefizetest nem rendelhetunk el, akkor nyilvan nem talalaom ki 10 mulva, hogy de pityukam mi 8an azt mondjuk kene befizetni mindenkinek, igy neked is. Pityu mondhatja, hogy bocsi, de a szerződes errol szol. Ugyanez az eu is nagyban.
Az elejéről annyit hogy mese, a végérül pedig " Aki nincs velünk az ellenünk van, ez jellemzi az elvakúlt hívőket mindkét oldalon." - vitatkoznék. 3 ellenzéki javaslatot mondj ami átment a parlamenten 12 év alatt? Akkor ki kiellen van ? Hornéknak is 2/3- a volt akkor amikor viktor ellenzékben ült, de a választások után azt mondták hogy 2/3- os törvényhez csak az ellenzék egyetértésével nyúlnak. Én pl kifejezetten kedvelem orbánék azon törvényét amivel felemelték10 ről 20 lóerőre a jogsi nélkül vezethető motorcsónak teljesítményt. - több nem jut eszembe.....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)