Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ezek még mindig fordítva ülnek a lovon és üvöltve szembe mennek a forgalommal. Vegyék már észre hogy csak itt van 2/3 uk és azt is csupán 2 millió eszement birkának köszönhetik egy töketlen ellenzék jóvoltából.
Mondjuk ez a duma is nagy: „...megszülessen az együttműködési megállapodás az Unió és Magyarország között, amelyre mind a két félnek szüksége van.“ Szerintem hagyni kéne még az EU-t könyörögni:-D
Ha lesz megállapodás akkor az nyilván a Lengyelhez hasonlóan történik majd, magyarul bemondásra egy centet sem kapunk. Mérföldkövekhez lesz kötve a kifizetés, ha valóban teljesítünk egy feltételt akkor folyósítanak x összeget. Ez az EU már nem az amit megszoktak a politikusaink, nem lehet olyan könnyen átbaszarintani.
Kereskedés szempontjából ez a kereszt nekem teljesen mellék pálya, mert nem tartom jó keresztnek… ahogy összes fejlődő piaci deviza keresztet sem. Eleve daytradelek. EUR/HUF -n minimális kötéssel. Ma 11 kötésem volt más kereszteken és ez egy gyenge nap volt. De aki lát fantáziát benne annak szurkolok. Én inkább csak azért követem, amiért a többiek szidják a kormányt. Jó pipeket!
Az a durva, hogy szerintem is blöff. Amit csak az ilyen buta éljünk és lopjunk túl egy napot figurák mernek bevállalni. Ki fog derülni hamar az igazság, akkor lesz nagy a koppanás. A kamu őszig még sok idő van.
Ugyes huzas volt ez a lesz egyezseg, es az EU feltetelek elfogadasa. Szep nagyot erosodott a forint. Mig a 200 bazispontra semmit se reagalt. Na.szep volt. De arra befizetek, hogy ez igaz-e? Az EU nem.nyilatkozott errol. Es mondjuk azt se hiszem, hogy mondjuk.az EU ugyeszseget, alkudozas meg egyezkedes nelkul feltetel nelkul elfogadnak. Pedig most Brusszel nem szarozik, itt nem lesz semmi alkudozasra lehetőség. Nyugtaval a napot. Messze van az a unios.megallapodas a helyreallitasi alaprol, meg a tamogatasi.penzekrol is még szerintem.
Erre van a dakota közmondás: amelyik járt 400 felett, az ott is ragad! Egyet tudok az elkövetkező időszakra tanácsolni kurmányunknak: tessék picit kevesebbet lopni, picit jobban az ország (valós) érdekeit nézni, és akkor nem lesz gond az Eu-ban.
Már csak a rendeleti kormányzást kellene megszüntessék és egyből jönne 20 forint is akár. De ezek sajnos holnap egyik szavukkal ütik majd agyon majd a másik szavukat aztán megint ott leszünk ahol nem szeretnénk lenni. - Hogy is van ez a sánta kutya meg a hazug ember ?
Igazi bika volt ma a hungarian forint. Még kétszer megszólal a ne azt nézték mit mondok, hanem, hogy mit teszek KISZ titkár és meglesz a 330. :) Azért 12 év 2/3 után még mindig elmúltnyolcévezni, minimum szánalmas. Az államadósságot a 2010-es kb. 20 ezer milliárdról bőven megduplázták mára. Nem akarják gyengíteni a forintot. Nem?! Akkor 2010 óta bekövetkezett bő 50%-os forintgyengülés mi volt?! Bevezető petting? :) Aludjunk, hátha reggelre 330-ra ébredünk. :)
Komoly mozgas volt, egy hatalmas megnyulassal, ahol a stoppok es a kenyszerzarasok megkuldtek az RSI-t is. Benne volt egy korrekcio, de itt tetot talalni inkabb volt lutri es vakszerencse, mint “tudas”. Azert 412 felett raadtam a kamatemelesre es varok, a kamat velem van…egyelore.
416 körül egy lehetséges csúcs nézett ki technikailag. Egy korrekció lehetősége benne volt. De az MNB kamatemelés+ egy újabb ígéret lejjebb hozta olyan szintre(lehet még is jól időzítették), ahol szinttörés esetén már nem zárható ki egy komolyabb korrekció sem. Ma reggeli belerántás egy átárazásnak is megfelel a grafikonon. MOST a hetes gyertya annak növekvő esélyét tükrözi, h csatorna törhet. Holnap még van egy nap ez változhat is. Csak azért írtam be amit, h longokkal lehet várni egy kicsit még mielőtt eldől a rövidtávú irány. Persze ha rám hallgattok mindenki azt csinál amit akar. ;)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)