Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én érvénytelennel akartam szavazni,deelötte 3szor felhívott a fidesz{elöször elmegyekj -e aztán 2.3.ra már mondták hogy nem szabad elveszni hayni a szavazatot}, hogy ugye nem hagyom elveszni a szavazatot,így végül rájuk szavaztam.
Nem. A felelősség a magyar választópolgárokat terheli elsősorban. Fel kellene nőni! Az ellenzék ki van véreztetve, és el van taposva 12 éve. Mindenki látja, aki nem csukja be a szemét. Ez a legkönnyebb, valaki másra kenni a felelősséget. Itt tiszta lelkiismerete csak annak lehet ebben az országban, aki a fidesz ellen szavazott. Sajnos csak kb. 1,5 millió ember volt olyan bátor. A többi vagy elvakult fideszes, vagy csak szarik rá, mi történik körülötte. Csak hát ugye bűnösök közt cinkos aki néma.
mert ráhuzták a 'vasfüggönyt' a belsö devizapiacra... itt is ársapkát kellene tenni az euróra is pl. febr.24.-ei áron - nem is értem miért nincs még rajta - ez annyira 'unortodox1 lenne pedig...☺
ahhoz hogy hatalmon legyenek 12 éve kell egy ehhez asszisztáló, töketlen és teljesen alkalmatlan ellenzék is. Még arra is képtelenek, hogy a jelenlegi helyzetben az utcára hívják az embereket. Szóval a felelősség őket is terheli - szerintem
Most komolyan ennyire elcseszett költségvetési tervezéssel mit várunk? 2023-as büdzsében, több pénz jut egyebek mellett sportra és
kormányzati kommunikációra. A bevételi oldalon a fedezetet az infláció
miatt növekvő adóbevételek jelentik majd. "Normális vagy Margit!"
Gyanítom, ezek nem eurót, hanem rubelt akarnak bevezetni. Lehet érte majd gázt meg olajat kapni. Az EU meg majd szépen sorban áll vityánálaz eurójával...
Biztos az Origót olvassák, és hátradőltek, mert nincs itt semmi látnivaló. Vajon mekkora lehet az infláció Norvégiában? Tuti nagyobb mint nálunk, mert náluk nincs árstop, ami mindent megold. Csak azt nem értem, miért fizetek másfélszer annyit a boltban most, mint tavaly decemberben, amikor ugyanazt vásárolom? Gondolom Norvégiában már a dupláját fizetik. Ha az ellenzék a parlamentben erősebben nyomná a nem gombot, most nem itt tartanánk, az tuti!
En, mint nem kozgazdasz, inkabb csak tudatlan, segits kerlek, h a norveg korona mozgasa, ami valamelyest az olajjal van összefüggésben, ami ugye eppen korrigal (gondolom), az mikent magyarazza meg azt a tényt, h a forint az idei ev leggyengebb devizája eddig a vilagon,es fejtsd ki kerlek azt is, hogy ez hogy nem a magyar kormany 12+4 eves, kivalo kormanyzasa miatt van 10 ev konjunktúra utan, hanem soros, Brüsszel, meg a többi,ekozben pedig a kornyezo orszagok nemzeti fizetoeszkoze hozzánk képest olyan granit szilardsagu, mint az Alaptorveny (vagy majdnem). Valaszodat elore is köszöni sok elemző,tanitasodat epekedve várjuk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)