Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
És mi van a magyarországon vett ingatlan, távol szakadt őshazától ott meg albérletet kényszerül fizetni? Őket az út szélén hagyjuk, mert mocskos árulók ? Hisz utalom haza az EUR-t Ft ot.. valószínűleg legalább annyit mind 2 átlag fizetés... vagy mi kell az elsőszülöttem ?
Ha bojkott nem is, de gyűjtést intézem, nyugi! Minden magyar, akinek Horvátországban van nyaralója kap majd támogatást. Senkit nem hagyunk az út szélén.
Addig játszogattak és éveken át gyengítgették a forintot amíg sokaknál betelt a pohár és elszállt a bizalom, ez van, így jártak, igyák meg a levét. Utolsó csepp a pohárban a CZK és PLN-hez képesti előző éves gyengülés mértéke. A forintnak saját elmondásuk szerint sincs gazdája, a kormánynak és MNB-nek sosincs árfolyamcélja, ott van jó helyen ahol éppen dekkol. Forint kinyírva euro bevezetése meg teljesen esélytelen, game over.
Illetve azóta a infláció miatt most érte el kb a bevezetéskori DM "értékét" , ami akkor 1,95:1 volt (2:1) az mostanra érte el az 1:1 et. Mindenki akivel beszéltem nosztalgikus emlékekkel beszél a márkáról.
Mert a mAGYAR fideszes nyugger szavazók a sz@r FO$rinttal és a drága horvát és egyéb környező országok áraival még így is olcsóbban, de külföldön vásárolnak! És hálát adnak, hogy ezt is a doktóR mini szterelnö kúr elintézte nekik!
A számok alapján ilyen jó még sosem volt, gondolom amikor vesztek valamit ti is ezt érzitek. :) Nem véletlen rúgták ki ezt a barmot az MNB-től. Forintnak még annyi kellene hogy márciusban Varga "meglepetésre" vágjon egy nagyot az alapkamaton, simán kinézem belőle.
Ujbeszelül mindennek van értelme. De elegge elszomorito,hogy visszajottek azok az idok,amikor mindem fasza,duborog a gazdasag,az emberek sohanem latott joletben elnek. Aztan persze a valosag messze volt ettol egy jo szeles retegnek.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)