Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Már látszik a fickós FO$rint reggeli ugrásán is, hogy csak kevés hiányzik neki a következő kilövéshez (egy kis szikra). Napos rsi 42 409 nél... van tér felfelé. ma a mexikói pesó után igyekszik FO$rint 409.283 +1.693 +0.42% zlotyi 4.2189 +0.0082 +0.19% korona 25.0983 +0.0193 +0.08% román lej 4.9747 -0.0013 -0.03% szerb dínár 117.12 +0.002 +0.00% https://imgur.com/a/NXmDEfA
Emlékeztetném a tisztelt társaságot, hogy én még emlékszem, amikor Ausztria a Schilling után bevezette az EUR-t. Akkor volt az osztrákoknál is egy nagyobb áremelkedés, sokat hőzöngtek, de sok kereskedő a sokidejű elmaradt emelékseket akkor ott 1 lépésben tette meg. Valúszínűnek tartom, hogy Horvátoknál is pontossan ugyanez a helyzet.
De hát a kenyér még mindig 799 ;) Ja, hogy a fele sem volt? Az nem számít az a lényeg, hogy 2 éve szinten tudják tartani! Ez is nagy eredmény! Kenyér, fehér: +131,6% Félbarna kenyér: +137,9% Zsemle: +119.3%
Ezt a németektől vették át, itt annó Rádió adónak hívták, és régen még megnézték, hogy hány készüléked van , és azután fizettél, most 3 havonta 55€. Cserébe nézheted streamelve a csatornáikat (ARD Mediathek).
Tudatos a folyamat. Egyreszt nincsenek bevetelek az EUtol kello mertekben,masreszt a gazdasag is egy rakat szar. Amikor szembealltak az EUval,es zaroltak a penzeket,egy haverral beszeltuk,h semmi baj,most kezdodik el az,hogy akkor majd mi dobjuk nekik ossze ado es inflacio formajaban. Sajnos bejott.
Hát, én nem így látom. Csókkenő energiahordozó pont putyin ellenes lépés, nem a béke utáni állapot. Akkorra trump is bevételt akar, putyin is meg majd arabok is nyilván. Kóltségvetésünknek meg a magas benzinár a jó, nem az alacsony…. Ahhoz az ellenfelet kell kiütni hogy nyerjen, költségvetes szerintem kevés ahhoz már, plusz a pletyka prezidenciális rendszerrol szól, aztán akkor nyerhet akárki ha kórbebástyázza magát meg a kulcspoziciókban az embereit. Már ha nem lesz érvénytelen a választás “orosz/arab/soros/brüsszeli tiktok beavatkozás” miatt. Minden eszköze megvan a maradásra, nem hiszem ne használná. De ez szerintem nem az lesz higy a népek inkább rá szavaznak. Vagy nagy balhé lesz (nemigen) vagy dinasztiát alapít. Nem készülök minden tervemmel itteni nyugdíjas/fire évekre. Nem biztos jó világ lesz, de persze én is reménykedek. Csak nem hiszek igazán benne.
Bencsik Andras meg a szlovakokhoz akar bemenetet szervezni? Milyen kis aranyos,hogy nem avatkozunk bele mas belugyeibe..azert ez kicsit foprobanak tunik 26ra,ha esetleg..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)