Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ebben igazad van többnapos túrákra egyedül megyek, pont a fent említett dolgok miatt :) Most én sem hoznám ki. Felőlem mehet a party. x2029j tudsz hozni csokit? Jönnél te is? https://imgur.com/a/GFZbpC5
Motorozás szerintem kényes kérdés, mindenki más stílusban (tempókkal, megállásokkal, stb) tolja, meg amúgy is tél van, egy sörozés esélyesebb :D aztán majd ki tudja. @bandi esetleges rum bejovetelre azért szakítasz időt vagy majd midenki otthon privacy jelleggel? :D
Igaz! Így működne a legjobban! Ami nekem eszembe jutott, az drasztikusabb volt. Közvetlenül a szám elé lehetne írni valami számot 1 v 2 v 3 de a tiéd jobb ötlet, az enyém túl durva lenne.
A nyáron írtam EURHUF_goes_to_haven nek a motorozás miatt, de nem jött válasz, hátha ez most összejön! Megalakítjuk az eurhuf szigetetet. "Hová lehetne beülni úgy, hogy nem zavarnak el minket? Sürgősségi? 4-5 órát a kutya nem szól hozzátok" https://imgur.com/a/bERcQsV Ha egy sürgősségire szerveznénk én hozok és bedobok a közösbe egy tálca hideg osztrák sört :) Így ússzuk meg a legolcsóbban és a gdp-t sem növeljük.
Ha feltetováltatja a 398- at az nem gond csak hagyjon utána elég helyet. Mert mindig lehet utána írni egy inkább hozzáadási műveletet. Pl 398+11+7-3+6+22 … stb.
Csak lehetőleg a felkiáltójel nélkül! Nehogy matematikai jelentőségét vegye át a jelentésének, mert akkor qrva nagy bajban leszünk! Ha egy szám után felkiáltójelet teszünk az a faktoriális 0!=1 5! = 1*2*3*4*5 =120 Amit te leírtál, annak a számnak a faktoriálisához a pöngő kutya f@sza volt. A török út meg laza örömködős hétvége a szilvaárus jánnyal ;) a 398! Úgy képzelném, mint az a bizonyos ERESZes party 24 férfitárssal, ahun az ember tényleg nem szeretne ott lenni és 1 sem hagyná ki az embert minden irányból 2szeris! https://hu.wikipedia.org/wiki/Faktori%C3%A1lis
Melyik robotot használod? Nekem a Dark Venus volt az első de nem mertem neki nagyobb mozgásteret adni így kicsit lassú volt. Meg mire beállítottam….. De vennék egy új jó ár/értékű kereskedőt. Van ajánlásod?
Japan ma besegített az USD vevőknek. ( nekem is) Itt már érdemes lesz tőke + kamat vinni a forintot stabil devizába. Onnantól meg csak a képzelet szab határt milyen eszközbe tesszük. Most azért figyelem a piacot beindul e a kínai dollár felvásárlás, mert ök is így vannnak a jüannal mint mi a forintunkkal. Ha elkezdi Kína zsákolni a dollárt az újra felviszi az USD értékét a megemelkedett kereslettel. De úgy latom nem teszik mert szerintem további USD gyengülést várnak, helyette az aranyat zsákolják nem kis örömömre!
Pókerarc, stabil kéz: Pmápot és a rumot is tartom. Aludni nincs időm, postafordulta lenne az emailezés válaszideje, a szabadidőm 50% nagyon értékes, itteni lenyomat:)) Kell az agyat picit kikapcsolni, és ennyi. Robot van most, is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)