Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
igen, de szokott akadozni, nem szeretik a bankok, nálam néha tiltják, aztán elmúlik. a másik hogy a revo is kérdezhet, hogy honnan van a zsé, ha rendszeres, és nagy összeg, illetve utálják ha egyből tovább utalod, akkor jön a warning. nekem ezek voltak, vannak. de megy. vettem ott náluk is részvényt, ezt azt hogy ne ugráljanak. pedig prémium vagyok.
Aham, köszönöm! Most félig kényszerűségből 3 banknál is van számlám. De a havi költségeket mindegyik egybe mossa, franc se tudja hogy az miből állt össze, pl debit card-os deposit-ra felszámoltak valamit vagy sem. De ezek szerint nem, szuper!
Akkor nem éri meg a Gránit bankszamla?. Külföldre utalás drága náluk? Rendszeresen váltok és utalok OTP HUF-REVO EURváltás majd Revoról utalás HR számlaszámra. Akkor asszem maradok ebben.
Én régóta kártyával töltögetem, meg államkincstár euro is ide utalódott ki a mozgatáshoz. Fizu nem melegszik meg banknál, megy hitelkártyatörlesztésbe, a maradék revóhoz, aztán megint hitelkártyából élek.
Revo-ra a debit vagy akár credit card-os deposit tényleg free? Kicsit magyarosabban a betéti vagy hitelkártyás befizetés tényleg díjmentes? :) Mert ha az akkor legalább utalni a revo közbeiktatásával ingyen lehet. Akár a kedvenc bróker céghez, ahol már kedvező a spread.
Tölgyessy Péter: Az Orbán-rendszer leszállóágban van https://24.hu/belfold/2024/12/20/tolgyessy-peter-evertekelo-magyar-peter-orban-viktor-partizan/ "itthon tartósan nincs gazdasági növekedés: a kormány a COVID-válság óta nem tudja egyenesbe tenni a gazdaságot. Márpedig egy egyszeri gazdasági növekedés ennek a drágán finanszírozható rendszernek nem elég ... ... A forint gyengülésével a külföld üzen nekünk, ami súlyosabb jelzés, mint az uniós pénzek visszatartása. Márpedig a valuta esése újra és újra bekövetkezik: már látszik a megtakarításokon, hogy a magyarok külföldi valutába menekítik a pénzüket."
Én már 20 éve mondom, nem valakihez, hanem magunkhoz képest kellene jól élni. Már megéltem a legvidámabb barakot, lassan a KGST sereghajtói vagyunk. Remélem nem kell Etiópiát is majd a kanyarban előzni! Erről jut eszembe a legutóbbi kanyarban előzésnek mennyi volt a cehje a karosszériásnál?
Pedig a Kubatov lista atyja megmondta: "Magyarországon mindenki azt mondja, hogy nem élünk jól, és néhány embernek talán igaza van, hogy nehéz a sorsa, de azért az átlagosnál, vagy egy AFRIKAI ORSZÁGNÁL, MEG ILYEN HELYEKNÉL nyilván jobban élünk."
most már csak két alternativa van, három. 1. tudsz vkit aki elad középen (ritka, mondjuk aki kintről kap fizut de itthon él, költ - lásd itt a kolléga), 2. normál broki középen (nem magyar, hanem kinti nem rabló), és a különböző bankok 600k-s limitig középen, saját számlára nincs tranz adó). kb ennyi.
A fél % feletti esés tízóraira meg is lett 415.465 +2.215 +0.54% FO$ percekben : nem kell csodálkozni, hiszen a dél afrikai köztársaság, amitől teljes mértékben függ a gazdaságunk, főleg geopolitikai szempontok miatt húz magával minket is! MA AZ USDEUR NAK NINCS HATÁSA A FO$RINTRA, CSAK TEGNAP VOLT! USDEUR 0.9717 -0.0023 -0.24% https://imgur.com/a/nQYWWMG
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)