Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem érted a lényeget pedig soxor elmondták. Ha fél százalék a kamat akkor is mindennap ath van. Amúgy meg a bolti infláció más mint a befektetői, a bitcoin is egyre olcsóbb, az euró is meg a dollár is. Mato meg zseni. Mi kell még?
A mai fed előrejelzés szerint,nálam továbbra is dollár long van, továbbra is dollár pénzpiaciban. Egyelőre annyit tettem a napokban, hogy a t+3-as elszámolású alapot t naposra cseréltem. Ennek ugyan alacsonyabb a hozama, de nagyobb rugalmasságot eredményez. Ahogy a fed is, úgy én is, várom trump eljövetelét.
inkább 414,398 van közelebb A múlt heti jó hírtől sikerült napok alatt bevergődnie magát ennek a hígsz@rnak 410 alá. Most 3nap se kellett, hogy visszaadja.+sz@rul mutat hetiben. nem túl erőt mutató pattern. Ezt ugattam a liszteseknek én is itt, hogy b@szhatják, ha 20% + kapnak a pénzükre, miközben dupláját fizetik a dolgokért. Le is tiltott a fővezérük. Úgy látom hathor belezavarodott a hétvégi kamatösszeírásokba, mert egy hete nem írt. Vagy csak lejárt a mandátuma és hátrébb lépett. Itt már nincs jelenleg feladata védeni, amit nem lehet... mire leírtam már 413,555 szépen ment ma https://imgur.com/a/VUaWp8f
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)