Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Még az előző bő 2000 milliárd Ft-os mínusz sincs ledolgozva. Gondolom, komcsi Vargának ez lesz az első feladata, az pedig innen még combos forintgyengítést jelent.
Tojást 44,5 Ft-ért vettem Lidlben október közepén. Most 92 Ft ugyanaz. Tej 319-ről 389. Lehetne sorolni, hogy mi minden elszállt szeptember óta. Szerencsére a KáderSH szerint nagyon frankó minden, csak 3,7% az infla. Bár nem vagyok nagy lisztes, erről Hathor tudna mesélni, de állítólag az is bő 40%-os emelkedésen van túl.
Igen, én is erre várok. KáderSH feltalálhatott egy új számítási módszertant, amivel akár 420 Ft-os euroárfolyam mellett is csökken a GDP arányos államadósság?
Ha nem fordul le a FO$rint, akkor felfordul! Dől mán nyomorba a nép! Orvbán mindig azt mondja, ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit teszek. Azt mondta Brüsszel mordor! Tehát ez nem igaz, mint sejthetjük hanem bevallotta, hogy mAGYARország a mordor.
Amúgy az az ő igazi bajuk, hogy túl sokat loptak és most már nem találnak menedéket a demokratikus világban. Úgyhogy nincs más lehetőségük, menekülniük kell előre,ami ugye az országnak meg hátra. Egyszer mindennek eljön az ideje!
Akkor tolják egymásba egymáséit kifulladásig ! időközben hello 412,960csak a fo$rint esik , miközben dél afrikai rand erősödésben mire leírtam már 413,215 https://imgur.com/a/zog3bFO az éves gyertyák elég szarul néznek ki ha 400 fölé zár, akkor szép útja lesz a végtelenbe. https://imgur.com/a/1XVNYRf
Jó, hát kicsit túlsúlyos a bölcs vezér meg a pálinkát se veti meg, de azért egyensúlyi problemák vizsgálata…. Mondjuk munkahelyeken szokás elvárni a józanságot….
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)