Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hetes grafikonon, tehát hosszabb távó elképzelésed a dollár gyengülése 372 Forintig, de közben forintból menekülést hirdetsz. Nem vagy következetes, hiába hiszed magadról.
Jaja,én...véletlenül sem te, aki bemásol valamit,de véletlenül sem a full szöveget..A la fidesz,ugyebár... Lejött 398-ből 388ba. Valaki ezen is tud ám keresni mondjuk egy opció kiírással. Ezekszerint ez nem te voltál.. Gondolkodj el magadon egy kicsit,mielőtt itt bárkit is számonkérsz,hogy ne válj túl nevetségessé...Még a Financial Forecastban Pomperj is verziókat ír le, nem a tutit. Dehát ha nincs meg a tudásod hozzá,akkor ez van.
Dehogynem. Csak előtte essen mondjuk egy 20-30 (40?)százalékot, és lehet majd csipegetni onnantól szakaszokban. Egy combos esésnek én most nagyon örülnék. Persze lehet, hogy a dollárt mondjuk már most érdemes hozzá megvenni, mert ki tudja, mi lesz a forinttal.
Volt már az a komment, hogy "mit hisztiztek, mikor csak alig 10 egységet ment feljebb a dollár forint ellen?" Meg ugye a kenyér,meg hogy reálhozam, meg hogy plusz nulla? :)
Orbanek a sok szar kinai hitellel alaaknaztak rendesen. Kinai vasut,akkugyar,paks 2 ,meg a fasz tudja. Sok sikert az allampapirosoknak,marmint a forintos brigadnak.
"Még
egy kicsit erről a háztartások fogyasztása-adatról, régiós
összehasonlításban, 2010 óta, ahol az EU átlaga 100. Bár valójában ehhez
semmi kommentár nem kell, ez az elmúlt 14 év lakossági jólétben és
európai felzárkózásban, tömören. " https://www.facebook.com/photo/?fbid=1119973370130807&set=a.503000325161451
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)