Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"ambiciózus célt tűzött ki maga elé a kormány, amikor 85 százalékos foglakoztatási ráta elérését jelentette be 2030-ra." Megmondom őszintén,jól haladnak. Annyira sz@rt sem érnek a fizetések és a nyugdíjak az árakhoz képest, hogy akik régen egy átlagnak mondott,8 órás keresetből megtudtak élni,azok ma 2-3 munkahelyen dolgoznak és az egyedülállók,vagy gyerküket egyedül nevelők,még ebből is csak szerényen tudnak kijönni. A sok nyugdíjast meg most ne is említsük! Ők egyrészt a megélhetésük miatt, illetve az egészségügyi beavatkozások miatt dolgoznak
Ő lehet, lölő meg a másik minuszoló, mert szegény meghűlt és most otthon ül tüsszög és nézi a fórumot, hogy a jó pillanatban váltsa le, amit a micsüngőhasúkulásunk kinyomtatott néki. Ő megveszi az összes erősödni próbálkozását a csüngőhasú hortobágyi betyártallérnak. https://www.facebook.com/reel/28200541216196830
Üdv a klubban! Én is erre várok, dobni akarok minden megmaradt forintos pozit, mielőtt Varga Mihály KISZ titkár beül az MNB székébe és elkezd asszisztálni idióta Marci és ügynöklista takargató Orbán ámokfutásához már jegybanki szinten is.
A profikban en is biznek mert ki kell fizetnem egy komolyabb összeget kedden euroban es nekem ez az arfolyam kedvezett. Szoval ki mit tippel hetfö keddre? Mennyit mehet lefele?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)