Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nincs olyan szabály náluk hogy maximum 4 alakalom tarthatnak negatív vagy pozitív kilátást, és utána valamerre mozdulni kell? Valami rémlik, de lehet hogy csak álmodtam.
Ez csak egy hitelminősítői döntés volt, még csak nem is múlt rajta az, hogy befektetésre ajánlott kategóriában maradunk, vagy sem. Lehet egy kis csapkodás, azután ahogy közeledik Varga, úgy gyengül vissza a forint, és nem is lesz erősebb.
Meglepődtem, meg nem is a Fitchen. Stabilak a kilátások, stabilan szar. Mondjuk azt gondoltam, hogy legalább a lefelé mutató jel marad, de biztos gyorsan kiosztottak pár milliárd forintnyi kenőpénzt a háttérben, és rögtön stabil lett minden. Én erre tippelek.
Ha lecsatoltad az ernyőt onnantól kezdve biztos, hogy meghalsz (stabil kilátás, a halál állapotnál semmi sem stabilabb), míg égő ejtőernyőnél, lehet, hogy meghalsz lehet, hogy nyomorékon megúszod (negatív kilátások).
Ez egy érdekes kérdés, ha lángoló ejtőernyővel ugrasz ki a zuhanó repülőből és negatív a kilátásod azt értem. De ha lecsatolod az ernyőt mitől változik stabilra?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)