Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
az nem 400 volt? 440nél már az egyik bukóba fordul :) Az 5 4 3 2 1 % al több FO$rint is jobb, mint a 0 % al több, az mindegy is, hogy amiből most vehetsz egy új kerékpárt mondjuk, abból jövőre, lehet már csak 1 gombóc fagyit. ( a leírtak a képzeletem szüleménye, nem minősül befektetési tanácsadásnak! Befektetési tanácsokért kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét)
Özönlenek a "jó" hírek. Szerencse hogy legalább kormányozni tudnak, nem tudom mi lenne velünk ha nem tudnának. :) IMF hitel mikor érkezik? Persze az IMF-től csak kemény feltételek mellett érkezhet pénz, talán még fejek is hullanak majd a porba, de lassan nem lesz más választása a dicsőségeseknek.
Ppnt most amikor a fitch ia vért izzadva keresi a pozitív jeleket és az unioós pénzekre utalo háttérinfókat! Hogy sújt minket ez a gyönyörű.... Lehet ezek nem is szeretik tiszta szvükből a mi nagy vezérünket?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)