Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azért az szép, hogy a sosem hazudó felcsúti kommunista teljesen egyetért a legalja színvonalú Menczer féle kirohanással. Következő ki lesz, akit rászabadítanak? Kossuth-díjas Feró? Egyre jobban látszik szerintem, hogy a felcsúti főkommunista nem fogja csak úgy átadni a hatalmat, ha bukik 2026-ban.
Kispál prózai sorait idézem: Úgyse hiszi senki el magának Hogy amit lát az tényleg van Ha nem várja, hogy a valódi látványt Jelzõ kürtszó felharsan Szól a kürt, ellibben a függöny Amit most látsz az tényleg van Kár, hogy mikor körbenéznél A szélben a mécsesed ellobban És támad akkor olyan sötét Amiben az élõk kezét többet nem találod És ami elér azt ütöd-vágod Zsákmányállat máját mosod Egy névtelen patakban körülötted olajfoltok Mézeskalács szívalakban És úgy nézed az arcod benne Mint régen a céllövöldében Az a lány akinek lõttél egyet Finom utalásféleképpen Biztos helyrõl, régrõl tudom Hogy a Föld egy tányér és hogy azon Az emberek és a kövek Lesznek a mannához a köret
Vajon mérsékelt (mér sékelt) az optimizmus a fitch derülátásáról azért az árfolyam, vagy épphogy de és hagyják a rallyt? Homályos az üveggömböm, meg torz is némileg.
A paraszt kirakta a pisztolyt az asztalra.Kötelezettségszegési eljárás keretében felfüggesztik a magyar szavazati jogot, ezek után kilépteti az országot. Nincs pénze otthon sem, nem hogy netto befizetöje legyen az eunak.
Tisztán látszik,hogy besz@rt a halott (gazdaság) Most látszik tisztán,hogy esze ágában sincs demokratikus úton átadni a hatalmat a Fidesz. Nem Trump lesz itt a megfejtés Orbánnak hanem a BRICS meg Putin. Ma bóvliba rakja a fo$t a Fitch, hétfötöl meg elszabadul a propaganda,minden brüsszel hibája, Magyar áruló és fullba nyomják az eddigi hisztit ezerszeres erövel. A nép meg majd eljátsza újra 1957 május elsejét. Huxit lesz srácok a vége.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)