Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nyomorultak. Ez a megoldás mindenre. Különadó ahelyett, hogy a fideszes seggnyaló klientúrát megszorongassák. Remélem, hogy rájuk és a szavazóikra különösen rádől a szarvár, amit 14 év alatt összehoztak és mennek a nyomorult MSZP, MDF, FKGP, SZDSZ "rendszervàltók" utàn a szemétdombra.
Naponta felírja a kamatokat és összehasonlítja az összes alompapíréval! Kérdeztem tegnap, hogy tanuljak, de kitörölte a kérdésemet is... Ahhoz, hogy ez jól működjön nem csak liszt kell, hanem más fehér por is, amit felszív!És utána nem érdekli csak a felírt kamat! anál jobb nincs! Elnézést kihagytam egy n betűt asszem.
Vajon 420-nál a tömegek megrohamozzák a pénzváltókat? Lehet itt játszogatni a nem emelünk kamatot hanem inkább csökkentésen jár az eszünk, meg az essen csak Bese atyával imádkozunk hogy valahol megálljon játékot, csak előbb-utóbb összedől a kártyavár.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)