Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Dehogy… csak jelezve lett egy kis vagyonelkobzás részére azóta megvilágosult. Marcika mesélt Viktornak ezt azt, azóta kuszaszem a nyilvánosság előtt mintát váltott.
A kormányinfó olyan mint amikor a tanár mentő kérdést tesz fel mert az első vizsga kérdésre adott válasz alapján meg kellene buktatni, de ő reméli a diák csak tud valamit .
Erre az egészre illik a mondás: Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Ha vitatkozol velük akkor csak lesüllyedsz az ő szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.
Egyébként meg tudom érteni a jegybankot, hogy kussolnak, ha G Gergely és N Márton nem fogják be a pofájukat, akkor egy MNB szóbeli intervenciónak semmi értelme.
Panasz, panasz hátán. Olyan érzést kelt, mintha valami tehetetlen, kiszolgáltatott balfaszokkal lenne teli a kormány, akik csak sodródnak az eseményekkel, mint fing a szembeszélben.
Várom már az új MNB elnök első nyilatkozatát, amikor bemondja hogy az MNB-nek nincs árfolyamcélja, vagyis van de azt 35 évre titkosítják, addig meg egy technikai számmal számolnak ami 350 :)
Általában megnézem a nagyobb főbb boltok akcióit és megjegyzem, mit melyikből érdemes. Ami hatalmas és iszonyat választék, jó árak vannak, a legnagyobb részét ott vesszük meg az iper tosano (ha rákeresel a neten, be tudsz regisztrálni cégként és magánszemélyként, akkor itthunról látod az árakat. Lehet össze is tudod rakatni csomagnak és csak fel kell venned a csomagot, akkor nem megy az értékes idő a bevásárlással) . Ti hová szoktatok menni?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)