Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 02. 20. 15:09

EUR/HUF  

Sziasztok!

Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.

Szóval EUR/HUF.

308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.

Real:313 (ma volt 314,7 is)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:36
Széttrollkodjátok ezt a topicot,semmi szakma. Másikban írtam, egy USDHUF short indulni fog nálam,célár 377-380 környéke első blikkre,aztán meglátjuk,hogy mi lesz a mozgás.
geza77
geza77 vasárnap, 22:16
Előzmény: #82803  Bandita
könnyesre röhögtem magam az utolsó soron :D  Elképzeltem, ahogy teljes komolysággal kijelented :)  köszi
#25143 a másikcsopi 
"Hogyan állapítod meg pl a pmáp vs pemáp teljesítményét, ha nem szabad beszélni devizáról?....Baj van a toronyban nála."
geza77
geza77 vasárnap, 22:05

Ezt aki itt szerepel ereszes tudjuk, hogy melyik ;) a barátja is időben szólt!
Használt járművet sem vennék tőle! 
https://www.facebook.com/watch/?v=3907221409511638
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:15
Sokkal toleransabb en sem vagyok.
N0MAD vasárnap, 21:11
Előzmény: #82801  Bandita
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
George Carlin
Bandita vasárnap, 21:10
Előzmény: #82802  Fsociety
Namost nálam alaptörvény, hogy aki fideszes az vagy ostoba vagy geci, kár ragozni.
Biztos voltak jó meglátásai, valamiben.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:00
Előzmény: #82801  Bandita
Régebben írt ide, voltak jó meglátásai is. Mondjuk a Dax topicért picit haragszom, abban pár éve még voltak nagy koponyák,de most már szét floodolta 5perces elemzésekkel,amit nem akarok követni. De ez a PMÁP,meg fidesz becsípődés...ez kegyetlen.
Bandita vasárnap, 20:49
Előzmény: #82800  Fsociety
Tamás valószínűleg okosabb a nagyátlagtól. 
Ebből nekem egyértelműen az következik, hogy az átlaggal van nagy baj:D
Fsociety
Fsociety vasárnap, 20:17
Átnéztem a "szomszédba",nem kellett volna..Tamás,ne már...idézlek:
"Sokszor leírtam már, "nem érint" a forint romlása, amíg az árak nem ugranak.
Ha ugranak, akkor a PMÁP % emelkedik, bár kevésbé, mint az élelmiszer infla + ami érint, tehát mégis fáj a romlása."
------------az élelmiszer árak,szolgáltatások kilőttek, de még a forint is romlott közel 8 százalékot...és még mindig az a lényeg, hogy adómentes legyen a befektetés...a PMAP akkorát fog ugrani, hogy következő évre legalább 4-5%ot fog adni.Eközben meg az árak..á hagyjuk..
kisvasutas vasárnap, 20:17
Előzmény: #82796  sztanil
Hát nem a kolostormalac az biztos :) 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 20:09
BTC napos divergencia.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 20:04
Előzmény: #82796  sztanil
Orbán Balázs megmondta, ő nem védekezne,mert azzal csak a MAGYAR embereknek árt. Véletlen lenne ez az elszólás? Aligha...
sztanil vasárnap, 20:02
Előzmény: #82793  kisvasutas

Jól látom, hogy a háttérben a képen éppen Magyar Péter mássza meg a hegyet zászlóval a kezében?
Ezek szerint már fel is adták? :D
N0MAD vasárnap, 19:49
Előzmény: #82794  Fsociety
Szerintem nagyon alázatosan hallgatnák.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 19:28
Előzmény: #82793  kisvasutas
Ezt el merne mondani egy borsodi zsakfaluban is,kiszallva egy fekete Audibol,epegans oltonyben,golyoallo melleny es testorok nelkul? Nem? Nem veletlenul nem..
kisvasutas vasárnap, 19:00
Előzmény: #82792  Fsociety
Fsociety
Fsociety vasárnap, 18:57
Előzmény: #82787  N0MAD
A nep akarata volt,es kozben egy giga globalis penzugyi valsag. De en tovabbra is azt mondom,ritka jokat rohogok a fideszes gyokereken,ahogy a szajukba sz.rnak,ezek meg meg orulnek is neki. Kozben meg a javaresze egy varatlan kiadast sem tudna szemelyi kolcson nelkul megoldani. De kozben lehet legalabb mimagyarkodni,mert nekunk ne mondjak meg. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 18:55
Előzmény: #82789  Rincewind2
A nyuggerek szavaztak meg gyakorlarilag,mert beszartak a populista dumatol. A fiatalok nem szavaztak meg nagy szamban. Aztan mar a nyuggerek is banjak,mert rajottek,h at lettek baszva. Ez ilyen. Ha nem tajekozodsz,hanem propagandat szopsz,igy jarsz. Nem keves angol nyugdijas adta el Maltan a kecojat,mert mar nem volt olyan egyszeru kihuzni a telet ott,vizum,miegymas. Beszelgettem kinti magyarokkal ezekrol a viszonyokrol. 
N0MAD vasárnap, 18:29
Előzmény: #82789  Rincewind2
Nem is ez a meglepő, mert ez sok helyen látható, hanem hgy a poltikusok akik minden balfaszságukat az eura kenik belelovalták magukat egy kilépésbe és az összes szopás a nyakukba szakadt mert vége az “eu a hibás, mi nem akartuk, ők kényszerítették ki” stratégiának,  ugrott a joker lap
Aztán csidálkoznak hogy a fejessaláta tovabb tart mint egy kontraszelektált balfék.
Ja kérem, ha csak addig gindolkoztak, hogy megpuccsolják a kormányt és akkor hatalomra kerülnek, akkor ne csodálkozzanak ha odakerultek és stratégia hiányában buknak egy hónap alatt.
Meg a nép se gondolkozott annál tovább hogy kilépés, szuverenitás, idegenek haza, jólét.
Aztán a gazda akinek a földeken rohadt a termés mert nem volt aki leszedje meg elszállítsa, de az euba is csak lassan jut be ha le is szedte, viszont az eus támogatást se kapja már az örülhet hogy meglett az akarata. Kiléptek.
De legalább a reptérről hazaküldik útlevél hiányaban. 
Frankón volt olyan felháborodás hogy “nem azért képtünk ki az euból hogy útlevélköveteléssel szivassanak!,!,!
Hát, bravó stratégák.
Rincewind2 vasárnap, 18:16
Előzmény: #82787  N0MAD
A brexitról láttam, egy dokumentum filmet a legtöbben a kilépésre szavaztak azok jártak a kilépéssel a legrosszabbul. A fidesznek is ott van a legnagyobb többsége, ahol a legszarabbul jártak az emberek a fidesszel.
geza77
geza77 vasárnap, 17:56
Előzmény: #82785  Fsociety

Csak megnéztem, De tudom, hogy 7végén nem szabad váltani, mert feláras.  Megnézem majd a wise ot is, hátha jobbat tud. Asszem 7-800 eur körül van egy ugrás és afelett 1000 és 10000 ugyanaz az árfolyam már.
"A fidesz nem párt, hanem 1 szekta, tolvajok csinálták értelmi fogyatékosoknak!  .....  Jobban gyengült a FO$rint, mint az ukrán hrivnya...  "
https://www.facebook.com/reel/481691456710686
N0MAD vasárnap, 17:27
Előzmény: #82786  Fsociety
Azért hajlok rá hogy a nép akarata volt.
Az szinte mindegy is hogy az istenadta mennyire hagyta magat befolyásolni (a média meg nem volt ner) és az is mennyire volt protest szavazat, mennyire a válság leverése az aktuálisokon.
Utána már lehet a választások tisztaságát emlegetni, de akkor meg tán nem.
Brexit ugyanez, annyi kiegészítéssel hogy addig szavazgattak amíg a “kivánt” eredmény győzött, aztán az lett a szent és sérthetetlen népakarat és szó nem lehet még egy szavazásról. Sőt a skótokat azzal tartották vissza a függetlenedéstől hogy kiesnek az euból, majd kivitték őket és nincs több szavazgatás, se függetlensegi, se eu mert már volt szavazás. Szóval ha tisztessegtelen eljarást keresünk találunk másutt is, de talán nem a 2010es a legkirívóbb.
Azóta persze más. Meglátjuk a következőt. Pl hogy lesz e és ki indulhat. Édemes arra az évre rákészülni. Szerintem.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:58
Előzmény: #82777  x2029J
A nép akarata...hát nem tudom. Az öszödi beszéd manipulált részlete,előtte kordonbontás,egy kis államcsíny,és még abban sem vagyok biztos, hogy nem volt benne a háttérben valamilyen módon a ruszki vonal, ha nem is nyilvánvaló csalással,de minimum tanácsadással és az akkor még újdonságnak számító trollhadsereggel. A nép az bírka ettől még,de volt egy Brexit is,agyonmanipulálva a nyomorult Johnson részéről (NHS kamuzás). Szóval ez ennyire azért nem fekete-fehér. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:54
Előzmény: #82781  geza77
Mennyit akartál váltani? Mert már összegsávtól is függ a spread. Végig lehet próbálgatni összegekkel,még ha nincs is annyid. 20.000 eurónál már 1 forint körül van. De az tény, hogy a beetető időszak 60 fillérre már a múlt.
N0MAD vasárnap, 15:23
Asszem schwartz kilenc életéból maradt egy illegalitásban és bőszen nyomogatja a downokat.
Vagy a szelleme kisért, mindegy, ennyit az olvasó top döntéshozókról meg a névtelen downolókról :D
geza77
geza77 vasárnap, 14:45
Vigyázzatok, ez a miKULÁSunk nem hoz, ez visz 
https://imgur.com/a/AdxvUKY
Boby
Boby vasárnap, 14:34
Előzmény: #82777  x2029J
Régen ezt valahogy úgy tanították, hogy ott volt leginkább igény a szocializmusra,ahol előtte a munkásosztály a legnagyobb elnyomásban, kizsákmányolásban részesült. Nekem ez a válasz még mindig logikusnak tűnik. Az már egy másik kérdés, hogy hol mennyire fajzott aztán el,ez a rendszer is.
geza77
geza77 vasárnap, 14:03
A revót is behúzták valami adóval, díjjal, mert pénteken +2 egységgel a közép felett adta a jurót (mintha ez kevesebb lett volna nemrég, v csak a spread nyílt meg?? amiatt?), most 7végén majdnem 418 az árfolyam (ugye a 7végi +1% felár miatt).

Topik gazda

Karterab
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek