Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A 90-10 margójára, nézd mit találtam: “ Moderáció:Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása: Személyeskedés”
Nos, nem tudom a top döntéshozók mihez kezdenek majd. Itt maradtunk házmesterklónok nélkul télvíz idején. Furcsa ember a hazmester, bort iszik és havat hány. Egyperces nema örvendezés után várhatjuk dolly a birka klónjait.
Latszik hogy nem olvasod a lisztes topicot. A politikai és gazdasági döntéshozók is olvassák a kommentjeit, nekik szol az okítás nem nekünk porbafingóknak.
Ebben a topicban a 90-10 él. Ennyien voltak kivancsiak erre a bejegyzesedre (is). Az irigyseg a het fobun egyike,erre figyelj oda. A hazugsag sem egy erény. Van meg min dolgoznod magadban ..
Csak tipp: szerintem ezzel veszik vissza a kitalált kamatkedvezmény egy részt (zoldhitel, csok, stb), amit amúgy a bankoknak megfizet az állam szerintem.
0,10 eurocent. Az combos. Itthon többszáz Ft-os vagy akár 1000 Ft feletti havidíj emelés is lesz úgy, hogy még az utalás díja is nő a nagynemzeti, nagykeresztény, nagymagyarnak hazudott kommunista PedoFidesz újabb tranzakciós illeték emelése miatt. Teljesen hülyék, megfojtják/megfojtották a magyar gazdaságot és csodálkoznak, hogy egyik várakozásuk sem teljesül Brüsszel/Soros/dollárbaloldal/migránsok/háború/Gyurcsány/diszkóbaloldal/Németország* miatt. * A megfelelő "bűnös" tetszés szerint aláhúzandó.
Hűséges kis pincsi már megint odaát nyalizik és védi a gazdit, aki tegnap még tiltással fenyegette, pedig előtte is nyalizott neki szorgalmasan. Vannak gerinctelen emberek, de ebben a kategóriában kimagasló helyen van.
Egy kis mépinemzeti egyperces. Van régi szép magyar közmondás bolond lyukból bolond szél fúj. Nem értelek Cicamica. Egyszer arról csicseregsz miért nem húzok el utána meg hiányzom. Ez se vele se nélküle szerelem? ne éld bele magad mint szegény B. Amúgy a jellegtelen felszines zsizsegés miatt jövök ritkán. A 80/20 szabály itt is él, a 80% az felszines értéktelen a 20%al valamit lehet kezdeni. De te meg még egy pár hasonló a görgetésem részei. Közös barátunk Géza mondta végre kerestél pár forintot a chartokkal. Gratulálok. Látod? Mondtam neked jó vétel az a TEMU-s tőzsdechart magyarázós könyöklő, szerintem a teljes sorozatot be kéne zsákolni. Mindjárt bejött hozta az eredmény és még szegény monitort sem kellett összefirkálni a szines filctollal. Ahogy a nőgyógyász köszön: Majd benézek. Puszi. 1db fekete tőzsdei diagramok mintás egérpad 35 4x15 7 inch - {region_name}
Bocs, mobilról megint félreolvastam. Szóval csak hitelfedezet elfogadásáról írtál. Hát azt sem tudom elképzelni, de bármi lehet. Sokaknak érdeke a gyors árfolyam emelkedés, utána meg az özönvíz már nekik nem probléma.
De ugye ameddig a BTC darabszáma véges, addig az Coingyárak végtelen számú coint készíthetnek más néven. Egyiket beillesztjük a fiat pénzrendszerbe, a másikat nem? Miért illesztenék be egyébként? Meg hogyan? Ha már névvel/címmel mennek az utalások fizetések akkor azt a pici értelmét is elveszti hogy anonim, és legalább a bűnözők tudják használni.
A mai döntési pont (3%-ot hoz még neked a 2033/I jan 20-ig), hogy szerinted jan 20-ig 424 fölé megy vagy sem. Ha úgy gondiolod, fölé fog menni, akkor most kell eladni, ha nem úgy gondolod, akkor jan 20-án. Egy hónap múlva más döntési helyzet lesz, mint most, és most más döntési helyzet van, mint 2 hete volt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)