Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
És ez csak az ingatlan téma.Mit szívunk,ha az import termékekbe begyürüzik ez az árfolyam?Ismerősöm építkezésen dolgozik,az építtető külföldi cég,a cementtől a villanykapcsolóig mindent kintről hoznak be.A melósok magyarok.Lakótelepet építenek,a bérlők nagyrészt már megvannak. Szép új világ!
Ha valaki januárban eladott egy panellakást 38 millió FO$rintért kapott érte 100 000 eurót Ha ma el tud adni valaki egy ilyen lakást 38 misiért, az kap érte 407es árfolyammal 93366 eurót . Ha 38ért sem tudja eladni, akkor ennyit sem. Megint nem kis lóvé lett kilopva a nép zsebébűl!
Délelőtt még mintha "ütögették" volna lefelé, most meg mintha "elengedték"volna... nekem gyanús, hogy shortosok kiszivatása lesz ebből egy visszatesztel. és utána újra fel.
Jo lenne ha visszanezne, hosszu ido utan fizetnek fogyasztokent nagyobb afat, persze nem itthon, hanem kint, de jobb lenne valtani 400 alatt mint felett.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)