Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Megvarom a 250-270 zonat, ahol a mocskos gyurcsotany csodbe vitte az orszagot es elertektelenitette a forintot. Igencsak nagy halaval tartozunk a gecinek, a kemeny munkaval megkeresett euroinkert naprol napra tobb jo magyar forintot kapunk. Hala, AMEN! Osztva Gyál és Környe.
Milyen eur arfolyamnal fognak atterni a budapesti ingatlantulajok az euros hirdetesekre? Kovetni fogjak az ingatlan arak az euro dragulast? Nyitott vagyok a velemenyekre, nekem fogalmam csincs. Kirazzak a cihabol azt a par milliocska nyugdijat, abbol megvesznek parszaz lakast, aztan utana? 10 eve tart a rally.
Ha nagy leszek akkor majd a nyugdíjas vonal rajzolgató nethuszárok szerény de tisztességes életét szeretném élni. Úgy emlékezünk mennyi mindent csináltunk és mennyi siker napfény volt az életünkben. Aztán kezd hatni a kis zöld meg a nagyobb sárga... de aztán szerencsére elmúlik.
Nekem úgy tűnik, szakmailag megvannak az alapok nálad. Ami hiányzik, az egyetlen fontos momentum, ha elfogadsz egy tanácsot: Lent venni, fent eladni, nem bonyi.
Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-10-28 12:49-ig (40 nap, 1 óra, 0 perc) A moderátor indoklása: Látjuk, hogy nagyon frusztrál a sok sötét ember, akiket a te mérhetetlen intellektusodnak el kell viselni. Megértjük, tényleg, de miért nem hagyod meg őket ebben a sötétségben, és te miért nem keresel egy olyan helyet, ahol a hozzád hasonló zsenikkel vagy csak összezárva? Legközelebb már segítünk ebben.
Pár hete usdeur és pln -4% körül voltak, mi pedig +7%on tavaly júni fordulópont óta.Kérdeztem, ha ők elmennek nulla % ba , vajon mink hun leszünk? pln jött +2% ot usdeur +3% körül, de adott időtávon még erősödésben vannak, mi meg felkúsztunk +9,96% gyengülésbe 7% ról! Az nincs 10%!!! huányzik hozzá + 0,04% Mi a siker, ha nem ez? https://imgur.com/a/ab1C9v9
Lehet akkor csak elfelejtette a wallet jelszót és azért feszült? Én még nem merek hátradőlni, mert ahogy megcsinálok egy millió dollárnyi profitot eltelik 2 év és már csak fél milliót ér. Így meg sose lesz habparty a yachtom medencéjében
Az igazán félelmetes, hogy a 2022 szeptemberi óriás elb@@@@s óta (nem fogunk tovább kamatot emelni) egészen idáig képesek voltak nagyjából tartani a Forintot - még az ő képességükkel is. Annyit bizalmat meg még meg is engedek, hogy ha nincs a nagyon ellentétes kormányzati attitűd, akkor nem 402-n zárom az EurHuf shortom.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)